Το καλοκαίρι μου σε σε super 8 πλάνα

Το καλοκαίρι μου σε σε super 8 πλάνα Facebook Twitter
2
Το καλοκαίρι μου σε σε super 8 πλάνα Facebook Twitter

Για δεύτερη φορά γίνομαι ο "ηδονοβλεψίας" της παρέας και απαθανατίζω σε εντελώς ψευτοκουλτουριάρικα, τραβηγμένα σε super 8, πλάνα, αγαπημένα μου πρόσωπα σε αξιομνημόνευτες στιγμές του καλοκαιριού. Α. Και επειδή αγαπάμε τη λογοτεχνία πάρτε και ένα ελαφρά διασκευασμένο ποίημα του Τ. Σ. Έλιοτ που μάλλον δε θα περίμενε κανείς να συνοδεύει κάτι τέτοιο αλλά κουμπώνει πάνω στις εικόνες σαν μία αφήγηση αναμνήσεων που ποτέ δε ζήσαμε.

 

Α. Και κάντε μου και λάικ. Και αν θέλετε να δείτε κι άλλα τέτοια κάντε και σαμπσκράιμπ. Ε και ρε παιδί μου, αν δε σας κάνει κόπο κάντε το μια κοινοποίηση να το δει και η παρέα σας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ωραίο βιντεάκι,ωραία πλάνα έχεις φαντασία.Για εμένα επειδή καταλαβαίνω ότι το ‘πονάς’ που λέμε, θα σου έλεγα δυο πράγματα. 1ον φρόντισε παραπάνω τη φωτογραφία και 2ον μην πέσεις στο τρυπακι του μελαγχολικού feedback που πουλάει. Ναι μπορεί να είσαι το στυλ σου αλλά στο συγκεκριμένο βίντεο για παράδειγμα δεν ταίριαζε γ μουσική (ολίγον καταθλιπτική) με την αύρα,την ενέργεια,και τα πλάνα από τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Θα ταίριαζε περισσότερο ίσως μια πιο rock n roll -jazz-blues μουσική,πιο παιχνιδιάρικη θα έλεγα.Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και ελπίζω να γίνει τροφή για σκέψη για να συνεχίσεις προς τα πάνω:)