Όλα είναι στο μυαλό άκου εμένα που σου λέω

Όλα είναι στο μυαλό άκου εμένα που σου λέω Facebook Twitter
1

Η ζωή είναι ωραία μας μαθαίνουν από την πρώτη στιγμή. Βέβαια υπάρχουν και αυτές οι φάσεις που σου φταίνε όλα. Ξεκινάνε από κάτι μικρό και καταλήγουν στο ότι όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Είναι εξάλλου αλήθεια πως όταν έχεις τις μαύρες σου θα εκνευριστείς με το παραμικρό το οποίο πήγε λίγο διαφορετικά από ότι περίμενες.

Σε μία τέτοια φάση έχουμε βρεθεί όλοι. Ξυπνάς και απλά σου φταίνε όλα. Η δουλειά σου, η οικογένειά σου, η γενικότερη προσωπική σου ζωή. Την ίδια ώρα εσύ είσαι προσκολλημένη απέναντι στον έναν που οι φίλες θέλουν να σκοτώσουν όχι τόσο για όσα σου έκανε, περισσότερο για όσα δεν έκανε. Και το βασικό είναι ότι δεν προσπάθησε.

Μην τα βάψεις μαύρα δεν θα σε βγάλει πουθενά. Όσο χάλια και να πηγαίνουν τα πράγματα πρέπει να μάθεις με κάποιο τρόπο να βρίσκεις την ισορροπία σου μέσα στο χάος. Εάν μέσα σου δεν είσαι καλά όπου και να είσαι με όποιον και να είσαι θα είσαι σε μία μόνιμη ένταση. Όποτε απλά ξύπνα και κοίταξε γύρω σου. Δες τι έχεις πετύχει, σταμάτα να αναβάλλεις καταστάσεις, δίωξε ότι δεν σου κάνει. Η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας.

Δεν ξέρω αν όλα γίνονται για κάποιο λόγο αλλά ξέρω σίγουρα πως ο κάθε άνθρωπος έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση αρκεί να το πιστέψει. εξάλλου αν κάτι δεν σου αρέσει φύγε, δεν είσαι δέντρο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια