Ο πιο «κομπλεξικός» χρήστης του YouTube

Ο πιο «κομπλεξικός» χρήστης του YouTube Facebook Twitter
0
Ο πιο «κομπλεξικός» χρήστης του YouTube Facebook Twitter

Τι είναι αυτό που κάνει αυτός ο χρήστης με αποτέλεσμα κάποιοι να τον επαινούν ενώ άλλοι να τον θεωρούν εκνευριστικό και κομπλεξικό; Ένας από τους πιο κομπλεξικούς χρήστες του You Tube είναι ο Justin Hall, αν αυτό είναι το πραγματικό του όνομα. Τι κάνει αυτός; Αυτό που κάνει είναι, μεταξύ άλλων, να δημιουργεί βίντεο στα οποία αποκαλύπτεται το lip Sync κάποιων διάσημων τραγουδιστριών. Γιατί, όμως, να θεωρείται κομπλεξικός γι' αυτό; Ένας λόγος είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι τραγουδιστές έχουν πλέον παραδεχτεί πως μερικές φορές δεν τραγουδούν live ή τραγουδούν με το τραγούδι να παίζει από πίσω. Για παράδειγμα, η Jennifer Lopez είχε δηλώσει πως όλοι οι τραγουδιστές έχουν κάποια στιγμή τραγουδήσει με playback. Συνεπώς, το να κάθεται να αποδείξει κάτι που και οι ίδιοι οι τραγουδιστές το παραδέχονται δεν έχει νόημα.

 


Ένας άλλος λόγος για τον οποίο καταντάει εκνευριστικό αυτό που κάνει είναι το ότι δεν λαμβάνει υπόψη του τις χορευτικές και κινητικές απαιτήσεις των τραγουδιστών που τραγουδάνε συχνά με playback. Για παράδειγμα, τραγουδίστριες όπως η Jennifer Lopez, η Beyonce και η Ariana Grande που χορεύουν πάρα πολύ στη σκηνή είναι αναμενόμενο να μην τραγουδούν πάντα live. Άλλωστε, ακόμη και τραγουδιστές με φωνάρες που δεν χορεύουν, όπως η Sia, πολλές φορές έχουν το τραγούδι να παίζει και τραγουδάνε πάνω στη φωνή τους.

 


Κάποιοι, βέβαια, ικανοποιήθηκαν από τα βίντεο αυτού του χρήστη και ζητούσαν αντίστοιχα και για άλλους τραγουδιστές ενώ άλλοι τον αποδοκίμασαν εξηγώντας του πως διαλέγει συγκεκριμένες εμφανίσεις και αγνοεί πολλές άλλες.


Όπως και να έχει ο Justin Hall έχει στο κανάλι του στο YouTube 419 συνδρομητές και τα βίντεο του έχουν ξεπεράσει συνολικά τις 136 χιλιάδες προβολές. Δεν πρόκειται, δηλαδή, για κάποιον δημοφιλή Youtuber αλλά έχει ενδιαφέρον το πως αντιδράει ο κόσμος σε έναν χρήστη που θέλει να αποδομήσει κυρίαρχες προσωπικότητες της σημερινής μουσικής σκηνής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ