Αλύτης

Αλύτης Facebook Twitter
0
Αλύτης Facebook Twitter
©Norman Duenas


Την ώρα που ο Κρόνος γιόρταζε την Γέννηση του Δία στα συμπαντικά ηχεία και οι AC/DC έψελναν το "Thunderstruck" για να τιμήσουν το χαρμόσυνο γεγονός, ξύπνησε. Δεν είχε καταναλώσει ούτε δείγμα ψυχαγωγικού φάρμακου εδώ και μέρες, δεν ήξερε αν αυτό που είδε ήταν εφιάλτης ή όνειρο. Σηκώθηκε, σώθηκε νόμισε. Έστριψε τσιγάρο από τα κομμένα και βούλιαξε στον καναπέ.


Μαλώνει με την αλήθεια του συχνά πυκνά, έρχεται αντιμέτωπη με των άλλων. Υπάρχουν μέρες που θα συμφωνήσει με μια πέτρα, σκοντάφτει πάνω της - παλιά θα την έβριζε - τώρα ξέρει απλά ότι εκεί είναι η θέση της.


Θυμάται τότε που μάλωνε με τα σύννεφα γιατί του έκρυβαν τον ήλιο λες και δεν ξέρανε τούτα τον προορισμό τους.
Συμφιλίωση με κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό του.


Ξέρει ότι ο βομβαρδισμός πληροφορίας μεγαλώνει το πρόβλημα, δεν είναι γνώση, φαντασιώνεται τον Πικάσο να ζωγραφίζει την Guernica πετώντας κινητά και υπολογιστές πάνω από όλους μας. Κεφάλια της Samsung, αυτιά I-Phone και σπίτια χαρούμενα Life is Good.


Η Γνώμη σου μετράει όπως και η δική του, αυτό με τα θέλω έχουμε ένα θέμα. Είμαστε ελεύθεροι, να κάνουμε ότι θέλουμε αρκεί να μην χαλάμε την ροή της κοινωνίας.


Φοβού τον κεραυνό, τον Δαναό, και ότι άλλο σου φυτρώσουν στο κεφάλι σου γιατί κάποιος άλλος το έχει κάνει σε κάποιους άλλους και λειτουργεί υπέροχα.


Τόσο πετυχημένα που θες να το μεταδώσεις και εσύ.


Η σκέψη ότι κάτι που μετάδωσε με επιτυχία την τελευταία φορά ήταν κάτι μικρόβια, που του είχαν μεταδώσει και είχε πυρετό, βήχα για μέρες, τον έκανε να νιώσει καλύτερα. Είχε συμβάλει και αυτός άθελα του να εξελιχτεί η επιστήμη της Ιατρικής. Αν δεν είχαμε πρόβλημα δεν θα ψάχναμε για την λύση του.

Λύτης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ