Εσύ, εγώ και ο cliché ερωτάς μας

Εσύ, εγώ και ο cliché ερωτάς μας Facebook Twitter
0
Εσύ, εγώ και ο cliché ερωτάς μας Facebook Twitter

Είναι στιγμές που δεν θέλεις κανέναν μονάχα εκείνον. Εκείνον τον ξεχωριστό άνθρωπο που έχει τον δικό του μαγικό τρόπο να σε ανεβάζει στα σύννεφα και ταυτόχρονα να σε κατεβάζει στα πατώματα με μια μόνο λέξη με μία μόνο κίνηση. Και αυτός ο άνθρωπος είναι ο έρωτάς σου, η αγάπη της ζωής σου.


Πολύ cliché θα έλεγε κάποιος και ίσως συμφωνούσα και εγώ παλιότερα. Αλλά αυτό ήταν παλιότερα, πριν γνωρίσω, πριν καταλάβω πριν ερωτευτώ. Είχα κρίνει και εγώ δήθεν αγάπες και δήθεν έρωτες ανθρώπων γύρω μου. Τους θεωρούσα τρελούς και συχνά θύμωνα και με μερικούς που δεν έβλεπαν καθαρά πως απλά ζούσαν σε έναν φανταστικό κόσμο, άσχετα τι κατάληξη είχε η σχέση τους με το έτερον ήμισυ, η ουσία είναι η εξής. Ότι αγάπησαν, αγάπησαν βαθιά και ερωτεύτηκαν παράφορα. Μπορεί αρκετοί από εμάς να μην θέλουμε να το δούμε καθαρά αλλά αυτό είναι και ένας από τους χιλιάδες λόγους όπου βρισκόμαστε εδώ ζωντανοί. Να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε . Ο μονόπλευρος έρωτας είναι μια άλλη ιστορία. Σημασία έχει να καταφέρουμε να βιώσουμε και εμείς αυτά τα ξεχωριστά συναισθήματα.


Κρίναμε, μας κρίνουν τώρα, κάπως έτσι κυλάει όταν βρεις και εσύ αυτό το ξαφνικό <<κάτι>>. Αυτόν τον άνθρωπο που για κάποιον ανεξήγητο λόγο απλά σου έκανε το μαγικό κλικ. Πολλοί θα ζηλέψουν, λίγοι θα χαρούν πραγματικά για εσένα. Οι δήθεν θα σε κοροϊδέψουν και δεν θα σε παροτρύνουν προς αυτή την κατεύθυνση, οι άλλοι οι λίγοι και οι πραγματικοί θα σου πουν να το ζήσεις να προσέχεις και ότι ακόμα και αν δεν πετύχει εκείνοι θα είναι δίπλα σου στα πάντα.


Αυτό το cliché λοιπόν συναίσθημα που βλέπεις στις ταινίες και ακούς στα παραμύθια υπάρχει. Θα το βρεις και θα σε πονέσει, είτε ήρθε για να μείνει είτε όχι. Και θα σε πονέσει ακριβώς επειδή θα είναι αληθινό και όχι ψεύτικο. Ακριβώς επειδή ο πραγματικός έρωτας και η πραγματική αγάπη πονάνε. Και δεν πονάνε οι λέξεις οι οποίες δεν ακούς και θες τόσο πολύ να ακούσεις. Οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε και αυτές πάντα να κοιτάς. Τα λόγια εύκολα κάποιος τα λέει, στις πράξεις είναι εκεί που κολλάμε. Μην γίνεις κ εσύ ένας από αυτούς. Νιώσε, αγάπησε, ερωτεύσου παράφορα και μην λογαριάζεις κανέναν και τίποτα. Στην τελική εσύ είχες την ευκαιρία να ζήσεις κάτι πραγματικό και ας έχασες κάποιους δήθεν που τους θεωρούσες ξεχωριστούς. Eσύ έζησες τον έρωτα, έζησες το cliché σου και αυτό έχει σημασία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ