Καλημέρα Ελλάδα

Καλημέρα Ελλάδα Facebook Twitter
0
Καλημέρα Ελλάδα Facebook Twitter

Έχοντας βιώσει 6 χρόνια σε σχετικά απαιτητική σχολή, όπου ο κάθε συμφοιτητής κοίταγε να μη σε βοηθήσει προκειμένου να πάρει αυτός τον καλύτερο βαθμό με σκοπό κάποιο μεταπτυχιακό, ενώ εσύ απλά κοιτούσες πώς να περάσεις το μάθημα απλά..

Έχοντας βιώσει μια σημαντική απώλεια σπίτι σου, μένοντας μοναχοπαίδι, με ένα σωρό πράγματα και αισθήματα που χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις..

Έρχεται το κάθε αφεντικό να σου πει ότι δεν είναι του μορφωτικού επιπέδου σου να βάζεις τίτλο σε αρχεία όπως θες εσύ, γιατί αυτός δε θέλει να ανοίξει τα στραβά του να ψάξει! Ερχεται ο κάθε εις έχοντας τελειώσει ένα απλό ΙΕΚ με την εμμονή να αποδείξει ότι είναι ανώτερος, κάνοντας σεμινάρια και πέρνοντας πιστοποιήσεις, ότι έχει το ίδιο αν όχι καλύτερο απ'το δικό σου πτυχίο! Έρχεται να σε μειώσει επειδή δεν είχες την οικονομική δυνατότητα για μεταπτυχιακό, να σε μειώσει βάζοντάς σε να του φτιάχνεις καφέ και να καθαρίζεις το γραφείο σου, αφού τελειώσεις την κανονική σου δουλειά, με σκοπό και πάλι να νιώσει ότι εξουσιάζει, εφόσον παίρνεις τα λεφτά του για το χρόνο όμως που είσαι εκεί..

Γιατί κανονικά η εμπειρία εκεί είναι εφάμιλλη ενός μεταπτυχιακού.. αυτό δεν εκμεταλλεύεται ο κάθε εργοδότης για τη σημερίνη νεολαία; Να δουλεύεις με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.. Και να στη λένε και από πάνω επειδή άργησες, επειδή δεν έβαλες ίσια ένα έγγραφο, επειδή δεν πήρες λίγο απ'τη σκόνη σε εκείνη τη γωνία... (true story)

Ευχαριστούμε κύριοι, αλλά όταν μάθετε τι σημαίνει ανθρωπιά, δε θα είμαστε εκεί να σας χειροκροτήσουμε.

Η νεολαία..

Υ.Γ ελπίζω όταν γίνουμε κι εμείς εργοδότες να μη βγάζουμε έτσι το άχτι μας, επειδή οι νεότεροί μας κατάφεραν απλά περισσότερα από μας.....

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ