Από τον Carlo με αγάπη!

Από τον Carlo με αγάπη! Facebook Twitter
0
Από τον Carlo με αγάπη! Facebook Twitter


Κατάρα σε όσους επέλεξαν να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι που οδηγεί στο θείο βασίλειο, εκεί που τα πάντα εποίησε με σοφία το θείο τέρας της Αποκαλύψεως και ύστερα άρχισε να καταβροχθίζει αργά σαν να είναι το σάντουίτς του. Κατάρα σε αυτούς που επέλεξαν να συμμορφωθούν στη θεία γνώμη του και να σεβαστούν τους θείους κανόνες του. Κατάρα σε αυτούς που μοίρασαν το θείο λόγο του και περπάτησαν στα χώματά του.


Δεν έχουν ακουστεί λίγα για το θείο Τέρας. Οι μύθοι μιλάνε για ένα πελώριο γίγαντα, ίσως Τιτάνα, με τρία κεφάλια, δύο χέρια, κορμί δράκου, τέσσερα πόδια λιονταριού, μία ουρά φιδιού που σπάει κόκαλα, αν σε αρπάξει και δύο θεόρατα φτερά. Μάλιστα, λένε πως κρατάει στο ένα του χέρι ένα φλιτζάνι του τσαγιού και στο άλλο ένα περίστροφο, για να προκαλεί από τη μία αίσθημα ευγένειας και από την άλλη φόβο.


Όσοι προσπάθησαν να τον προσκυνήσουν, του έγλειψαν και τα νύχια, μιας και ήταν τόσο μικροί. Καθάρισαν το δέρμα του από το αίμα των αθώων και τσίμπησαν από τα κομμάτια κρέατος που έπεφταν από το θείο τσιμπούσι του.


Ανάξιοι αυτοί που κρίθηκαν άξιοι και θρυλικοί αυτοί που κρίθηκαν αγωνιστές. Σαβούρα μαζεμένη των κεφαλιών η γνώση αν στο τίποτα βλέπουνε το όλο. Μήτε κεφάλι κούνησαν μήτε η πνοή τους έτρεξε να φύγει, παρά παρέμειναν εκεί κάτω από το θόλο της σκλαβιάς τους. Συγχωρεμένοι κι αυτοί που έτρεξαν να φύγουν σαν το τέρας είδαν να πλησιάζει. Συγχωρεμένοι κι αυτοί που σαν είδαν το Τέρας να πλησιάζει πέταξαν το στήθος τους για να δείξουν την αντρειά τους και κατά λάθος η τεστοστερόνη πέτυχε τους αμάχους. Συγχωρεμένοι κι αυτοί που μάζεψαν τα παιδιά τους.

Συγχωρεμένοι κι αυτοί που μάζεψαν τα υπάρχοντά τους. Συγχωρεμένοι κι αυτοί που δεν θέλησαν το δρόμο να τους δείξουν.


Μα στο τέλος τι έμεινε? Ερημιά...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ