Και έφυγες χαμογελαστός, αυτό θυμάμαι

Και έφυγες χαμογελαστός, αυτό θυμάμαι Facebook Twitter
0

Και έφυγες χαμογελαστός αυτό θυμάμαι.

Πηγές να δώσεις τον αγώνα σου όπως και πολλοί άλλοι. Έδειχνες χαλαρός,το έπαιζες άνετος. Ήσουν άραγε;

Φοβόμουν για σένα πιο πολύ απ' ότι εσύ για τον ίδιο σου τον εαυτό. Ήξερα ότι θα τα πας καλά. Πίστευα σε εσένα. Πάντα θα το κάνω. Ήμουν η πρώτη που πίστεψε τόσο πολύ ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Ότι θες μπορείς να κάνεις. Μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις τον κόσμο. Να αλλάξεις χρώμα στον ουρανό και στη θάλασσα. Σχήμα στην γη.

Οι δυνατότητες σου είναι πολλές. Και όπως εγώ πιστεύω σ' αυτές έτσι ελπίζω να κάνεις και εσύ. Και αν όντως είσαι τόσο δυνατός όσο δείχνεις, και αν αλήθεια μπορείς να τα καταφέρεις τόσο καλά όσο μου έχεις αποδείξει στο παρελθόν τότε σε μερικούς μήνες θα φύγεις. Και θα με αφήσεις μέσα σε ένα σπίτι "μόνη".

Αν λοιπόν γίνει αυτό, πράγμα που εύχομαι ακόμα και αν πονά, τότε Θέλω να σου ζητήσω μια χάρη. Θέλω να με σκέφτεσαι και να μου γράφεις. Να με παίρνεις τηλέφωνο όταν ξυπνάς και πριν κοιμηθείς. Να μου μιλάς μέχρι και για την πιο ασήμαντη λεπτομέρεια της μέρας σου. Για μένα θα είναι σημαντική στο ορκίζομαι.

Θέλω να μου εμπιστευτείς τα μυστικά σου. Θα είναι ασφαλή εδώ αλήθεια. Και εκεί που θα είσαι θέλω να μου υποσχέσεις ότι θα προσέχεις. Άλλωστε δεν θα είμαι εκεί να σε προσέχω εγώ. Θέλω ακόμα να μου υποσχέσεις ότι θα με αφήνεις να έρχομαι να σε βλέπω που και που.

Και όταν πάλι θα γυρνάς σπίτι, να τρέχεις και να με αγκαλιάζεις είναι το μόνο που χρειάζομαι από σένα. Να ξέρεις πως αυτό μου δίνει δύναμη και κουράγιο.

Να θυμάσαι πως σε αγαπάω!
Σε σκέφτομαι!
Καλή επιτυχία!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ