Δεν πειράζει αν κυκλοφορείς μπροστά στο αγόρι σου χύμα και αξύριστη

Δεν πειράζει αν κυκλοφορείς μπροστά στο αγόρι σου χύμα και αξύριστη Facebook Twitter
H Λένα Ντάναμ στα Girls
17

Δεν πειράζει αν κυκλοφορείς με το αγόρι σου με βρακί σημαία και τρίχα κάγκελο στο πόδι τις μέρες που ξέρεις πως αποκλείεται να κάνεις σεξ. Με το αγόρι σου είστε μαζί σχεδόν δύο χρόνια.

Σε έχει δει σε πολλές φάσεις, πώς είσαι όταν ξυπνάς, πώς είσαι βαμμένη και χτενισμένη στην τρίχα, πόσο sexy είσαι με τα ψηλοτάκουνα αλλά και πόσο όμορφη δείχνεις άβαφη και με την αθλητική σου φόρμα.

Αυτό όμως που δεν ξέρει ο φίλος σου είναι πως τις μέρες που έχεις περίοδο τα sexy στρινγκάκια που έχει συνηθίσει να σε βλέπει δεν είναι και πολύ πρακτικά και έτσι καταφεύγεις στα κλασσικά ολόκληρα βαμβακερά βρακιά, τα οποία για να κατασκευαστούν χρειάζονται δυο μέτρα ύφασμα το καθένα. Όμως αποδεικνύονται πρακτικότατα κατά την διάρκεια της περιόδου ή και κατά την διάρκεια ενός απλού ύπνου - όταν θα λείπει το αγόρι σου.

Κάτι ακόμα που του διαφεύγει είναι πως δεν κυκλοφορείς 365 μέρες τον χρόνο με το πόδι γυαλί από το ξύρισμα. Κάποιες φορές όπως την προηγούμενη Τετάρτη π.χ. που είχατε πάει σινεμά και ήσουν αδιάθετη, ο φίλος σου δεν γνώριζε πως την ώρα που σου χάιδευε το χέρι, το πόδι σου θύμιζε μικρογραφία του Αμαζόνιου.

Έχεις κάθε δικαίωμα να αμελήσεις το συνεχές κουράρισμα κάποιες μέρες του μήνα είτε επειδή είσαι αδιάθετη είτε απλά επειδή δεν είσαι και στα καλύτερα σου. Έτσι δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές που επειδή δεν είσαι στην πένα καθημερινά γιατί τον αποζημιώνεις όλες τις υπόλοιπες.

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Νομίζω κάνετε ολόκληρο θέμα για το τίποτα,το να είναι και πέντε μέρες αξύριστη δεν λέει κάτι απλά για τον άντρα είναι θέμα αισθητικής και του αρέσει να είναι ξυρισμένη.απλα τα πράγματα!
Κανεις δεν χρειαζεται να εχει ενοχες για να κανει αυτο που θελει. Όμως αν μετα ο γκόμενος σου αυτο που θελει ειναι να σε παρατησει ουτε αυτος χρειαζεται να νιωθει ενοχες.
Δεν εννοουσα αυτο. Περιμενα βεβαια τετοια απαντηση ο καθενας υποθετει οτι ο αλλος εννοει αυτο που θελει ετσι ωστε να μπορεσει να ξεδιπλωσει την αποψη του να την πει στον αλλον και να νιωσει καλα με τον εαυτο του. Προσωπικα δεν εχω θεμα αν δεν φορεσει στρινγκ ομως εαν εχει οπως λεει την τριχα του αμαζονιου σημαινει οτι πλεον δεν την ενδιαφερει πως την βλεπει ο συντροφος της. Οπως κι εγω δεν καθομαι με το βρακι και το ενα π@π@ρι να κρεμεται απο εξω ετσι περιμενω απο την κοπελα μου να εχει λιγοτερες τριχες απο εμενα. Και παλι δεν εννοψ την τριχα της μιας βδομαδας αλλα την τριχα που λεει η φιλτατη απο πανω. Στην τελική δεν καταλαβα. Εαν η αλλη μας το παιζει εγω γουσταρω να εχω την τριχα του αμαζονιου και αν σ αρεσει, ετσι μπορει και ο αλλος να μην θελει να εχει για γκομενα τον σταροβα αλλα μια κοπελα που θελει να ειναι περιποιημενη για τον φιλο της. Αλλα αυτό φαίνεται δεν ειναι αποδεκτο. 2 τα μετρα 2 και τα σταθμα
Καλως ήρθες στην ενήλικη ζωή όπου κάνουμε αυτό που επιθυμούμε, κάνουμε τις επιλογές μας και ζουμε με τις θετικές και αρνητικές τους συνέπειες.Εσυ εισαι πιτσιρίκος οποτε ειναι λογικό να κρινεις έτσι. Καλα κάνεις. Ζησε τη ζωή σου έτσι ανέμελα και τωρα που εσυ και το άλλο φυλο δεν εχετε άλλα σοβαρότερα προβλήματα, ασχοληθειτε με τρίχες.Αρκει όμως να μην μας τα ζαλίζετε ολημερίς οτι οι κοπέλες που εσεις επιλέγετε μετα σας παρατάνε για κανα φραγκάτο που μπορει να τους πάρει δωρο κανα φουστανάκι της προκοπής και να τις πάει σε κανα καλο εστιατόριο.Ούτε ενοχές, ούτε κλαψοτετοια για τις επιλογές σου όμως. Καιρός για ενηλικίωση.
Δηλαδη μια κοπελα η θα εχει την τριχα καγκελο ή θα ειναι η ψωναρα που θα σε παρατησει για τον λεφτά.... Ενδιάμεσο στάδιο δεν υπάρχει.... Μαλλον αλλος χρειαζεται ενηλικιωση κυριε Μητσε.. Δεν ειναι ολα ακρα. Υπαρχουν και ενδιαμεσα.
Επίσης το οτι μια κοπελα προσεχει τον εαυτο της δεν σημαινει πως θα σε παρατησει για εναν λεφτα. Οπως δεν ισχυει το οτι δεν θα το κανει μια που χεστηκε πως φαινεται.
@foiththsΚανεις δεν ειπε οτι κάποια που προσέχει πολυ τον εαυτο της ειναι ή ψωναρα ή παραδοπιστη. Ηταν δυο πολυ ξεχωριστα παραδείγματα με σκοπο να αποκαλύψουν πόσο εύκολα απορρίπτουμε κάποια και ποσο ζορι τραβάμε αν κάποια μας απορρίψει.Απλα ειδα δηλαδη οτι ενω θεωρείς πολύ φυσιολογικό να παρατήσεις κάποια που δεν φοραει στριγκακια 24/7 (και καλα κάνεις), τσιτώνεσαι στην προοπτική κάποια άλλη να σε αφήσει για εναν πιο φραγκάτο.Η ξυνίλα της απάντησής σου, επιβεβαίωσε την αρχική μου υπόθεση.
Αγαηπητε foithth, νομιζω οτι καπου εχεις μπερδευτει..εδω δεν μιλαμε ουτε για τρίχα του Αμαζονίου ούτε να είναι απεριποίητη η κοπέλα σε σημείο να μην την παλεύει ο συντροφός της. Εδώ μιλάμε για το οτι πρέπει, απο ένα σημείο και μετά τουλάχιστον, να υπάρχει άνεση να είναι ο καθένας ο εαυτός του και να μην σκεφτόμαστε οτι η τρίχα 2-3 ημερών ή το βαμβακερό, κανονικό βρακί είναι κανά εγκλημα που θα μας κάνει να φαινόμαστε και σαν τέρατα συν τοις άλλοις. Εννοείται βασική υγιεινή και εμφάνιση τα προσέχουμε αλλά δεν μπορούμε να προσθέτουμε κι άλλη πίεση στις γυναίκες πέρα απο την αφόρητη πίεση που υφίστανται μέσω μίντια σε όλη τους τη ζωή να είναι πάντα όμορφες, φρέσκες, νέες, αρυτίδιαστες, χωρίς κυτταρίτιδα, αδύνατες, σφιχτές, να μην γκρινιάζουν, να ναι καλές μάνες, φίλες, γκόμενες κλπ κλπ κλπ κλπ..... Αλλά ναι! Όταν έχουμε περίοδο μας δίνει την δυνατότητα η κειμενογράφος να βάλουμε και εμείς η καημένες ένα άνετο βρακί και να μην ξυριστούμε μερικές μερούλες αφού δεν πρόκειται να μας χρησιμοποιήσει κανείς. Αυτό μας περνάει το κείμενο, και αυτό είναι τραγικό. Δεν το βλέπεις; Αν όχι, κάποτε θα κάνεις μακροχρόνια σχέση και αν είσαι τυχερός θα καταλάβεις οτι όλα αυτά σε βάθος χρόνου είναι αστεία και χαζά. Αν υπάρχουν γερές βάσεις και συνεπώς άνεση στο ζευγάρι τότε θα γελάτε και θα αυτοσαρκάζεστε με κάτι τετοια. Εγώ το έχω αυτό μετά απο πολλά χρόνια σχέσης και σου έυχομαι ολόψυχα να το αποκτήσεις και εσύ :)
Πωω, @Μεταφοραί ο Μήτσος, είσαι υπέροχος! Λατρεύω τον τρόπο που απάντησες. Επίσης θα προσθέσω ότι με τρελαίνει η σιγουριά με την οποία γράφει ο φοιτητής πως μια κοπέλα "περιποιείται" ή όχι για ή αδιαφορώντας για το πώς τη βλέπει ο σύντροφός της. Γιατί προφανώς ξυριζόμαστε μόνο τις περιόδους που έχουμε σύντροφο. Και γιατί όταν κάνεις το μποτέ σου έχεις στο μυαλό σου το σύντροφο. Γενικά, σύντροφος σύντροφος σύντροφος! (Πόσο υπέροχο που η αξυρισιά εκλαμβάνεται από τον "σύντροφο" ως έμμεση επίθεση προς εκείνον;)
Εντάξει, απολύτως εξοργιστικό αυτό που μόλις διάβασαν τα μυωπικά μάτια μου.Και με λίγο μέτρο τα στρινγκ ε, είναι τελείως ανθυγιεινά. Ανάμεσα στο στο βρακί καραβόπανο και το στρινγκ υπάρχουν και ενδιάμεσες επιλογές.
Φοβάμαι πως το κείμενο, παρά τις αγνές του προθέσεις, πετυχαίνει το αντίθετο απο αυτό που στοχεύει. Διαβάζοντας το ένιωσα σαν αντικείμενο που πρέπει πάντα να είναι γυαλιστερό και όμορφο ΕΚΤΟΣ απο τις ημέρες που δεν μπορεί να κάνει σεξ. Τότε μπορεί να βάλει ότι βρακί θέλει και να κυκλοφορεί όπως θέλει γιατί δεν είναι προς θέαση και κατανάλωση, αλλά όλες τις υπόλοιπες μέρες του μήνα πρέπει να είναι sex inviting και ετοιμο να ανοίξει τα καλοξυρισμένα του πόδια και να φανερώσει το μικροσκοπικό στριγκάκι του που θα 'αναψει' τον άντρα. Σοβαρά τώρα; Αν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση με έναν άντρα που σε σέβεται κ σε αγαπάει, θα σε σέβεται κ θα σε αγαπάει και με το βαμβακερό λευκό βρακί και με το *λιγάκι* αξύριστο πόδι οποιαδήποτε μέρα του μήνα. Σαφώς καλό θα ήταν να είμαστε περιποιημένες -υποκειμενικός όρος βέβαια- ακόμα και μέσα στο σπίτι και σαφώς είναι ωραίο να φοράμε σέξι εσώρουχα ως εκπληξη στο αγόρι μας που και που αλλά γιατί να βασανίζομαι με στριγκάκια 24/7 και καθημερινό ξύρισμα απλά επειδή είμαι με το αγόρι μου; Ας μην κάνουμε τα εύκολα δύσκολα.. (Εννοείται βέβαια πως στις αρχές μιας σχέσης προσέχεις περισσότερο την εικόνα σου αλλά αυτή είναι κ η μαγεία των μακροχρόνιων σχέσεων..οτι εξελίσσεται και εστιάζει στα σημαντικά κ όχι στα επιφανειακά..)
Δηλαδη αν το αγορι σου σε δει με ολοκληρο βρακι αντι με στριγκακι θα παθει τιποτα? Ουτε ειναι δυνατον να εισαι απολυτα περιποιημενη ολες τις φορες που σε βλεπει. Σιγα μη δικαιολογηθουμε κιολας που ειμαστε ανθρωπινα οντα.