Κριός

Η απουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου κοντεύει να σας τρελάνει και σας κάνει να βλέπετε τα πάντα με απαισιοδοξία. Ο καλύτερος τρόπος να συμβιβαστείτε με αυτή δεν είναι η άρνηση αλλά η παραδοχή αυτού που συνέβη.

Η θέση της Αφροδίτης ευνοεί επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και εμπορικές συναλλαγές. Είστε καλυμμένοι στις περισσότερες πρακτικές σας υποθέσεις.

 

Ταύρος

Μην σπαταλάτε τις δυνάμεις και την ενέργειά σας από δω κι από κει, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Σκεφτείτε το συμφέρον σας περισσότερο και διαμορφώστε το πρόγραμμά σας έτσι, ώστε ο τελικός αποδέκτης του ημερήσιου οφέλους να είστε μόνο εσείς. Αρκετά με τη φιλανθρωπία πια !

Σε καλό δρόμο τα ερωτικά σας- αυτό που θέλατε αρχίζει να μορφοποιείται.

 

Δίδυμος

Μην περιμένετε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι σας σε μια μέρα και μην απογοητεύεστε όταν αυτό δεν συμβαίνει. Οι καταστάσεις τώρα διαμορφώνονται ευνοϊκά και το αποτέλεσμα, αν και αργεί ακόμα, θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Ο Άρης φέρνει στη ζωή σας ανανέωση, ακόμα και σε τομείς που θεωρούσατε ότι δεν χρειάζονται καμία αλλαγή.

 

Καρκίνος

Λόγω των ημερών περιτριγυρίζεστε μονίμως από μέλη της οικογένειας που πασχίζουν, χωρίς να τους το ζητήσετε, να σας παράσχουν βοήθεια για το παραμικρό. Ο εκνευρισμός σας είναι έκδηλος και δικαιολογημένος, αλλά οφείλετε να κάνετε υπομονή γιατί η φόρτιση θα λάβει τέλος σύντομα.

Σταματήστε να φλερτάρετε αυτόν/η που απλώς κολακεύεται και δεν ανταποδίδει.

 

Λέων

Ο/η σύντροφός σας περνάει μια δύσκολη περίοδο από συναισθηματικής πλευράς και έχει ανάγκη την κατανόηση και τη συμπαράστασή σας. Δείξτε του/της ότι είστε δίπλα του/της αλλά μην κάνετε υποχωρήσεις που σας εξευτελίζουν κιόλας.

Ο Δίας από τον Ταύρο σας χαρίζει ελπίδα και οικονομική ευμάρεια, αποδεικνύοντας παράλληλα πως οι κινήσεις σας στα επαγγελματικά έπιασαν τόπο.

 

Παρθένος

Η μεγάλη αλλαγή που περιμένετε στη ζωή σας βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση. Είναι απαραίτητο όμως να μην μένετε άπραγοι αλλά να συμμετέχετε ενεργά σε κάθε σχετική διαδικασία, βάζοντας το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων σας.

Η υπομονή που κάποιοι έδειξαν απέναντί σας έχει σχεδόν εξαντληθεί. Αν τους θέλετε δίπλα σας πραγματικά, επανορθώστε τα σφάλματά σας.

 

Ζυγός

Η σημερινή είναι η κατάλληλη ημέρα να βάλετε σε τάξη όλες αυτές τις σκέψεις που αιωρούνται στο μυαλό σας εδώ και μέρες. Οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις σας πρέπει επιτέλους να διακριθούν, τόσο για τη δική σας ψυχική ισορροπία όσο και για την ικανοποίηση αυτού/αυτής που σας περιμένει καρτερικά επί πολύ καιρό.

Η θέση της Αφροδίτης ευνοεί τις σπουδές σας και τις υλικές απολαβές.

 

Σκορπιός

Ακόμα κι αν αυτό το διάστημα αισθάνεστε ευάλωτοι και απωθητικοί, να έχετε πάντα κατά νου πως υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν ελκυστική και σεξουαλικά διεγερτική την κατάστασή σας. Σκεφτείτε προσεκτικά αν θέλετε να επενδύσετε σε σχέσεις υπό αυτό το πρίσμα.

Προσέξτε τα οικονομικά σας και κυρίως αυτούς που περιτριγυρίζουν ύποπτα το πορτοφόλι σας.

 

Τοξότης

Αν αισθάνεστε πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι μη φοβηθείτε να ξεσπάσετε εναντίον εκείνων που είναι υπεύθυνοι για την κατάστασή σας. Η υπομονή που δείξατε όλον αυτό τον καιρό ήταν προς τιμήν σας, αλλά οδήγησε κάποιους επιτήδειους στην ασυδοσία και αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα.

Κάποιος σας φλερτάρει πολύ διακριτικά και περιμένει ένα σας σημάδι για να προχωρήσει. Μην τον αγνοείτε.

 

Αιγόκερως

Η πορεία του Ερμή σας ευνοεί επικοινωνιακά, γεγονός που σημαίνει πως πρέπει τώρα να διευθετήσετε όλα εκείνα τα ζητήματα που διαρκώς αναβάλατε υπό τον φόβο καυγάδων και εντάσεων.

Αν είστε μακριά από τον/τη σύντροφό σας κάντε ό, τι μπορείτε για να κρατήσετε την παρουσία σας αισθητή στη ζωή του. Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται.

 

Υδροχόος

Ξοδεύεστε συναισθηματικά για άτομα που όχι μόνο δεν σας κάνουν καλό αλλά είναι γενικότερα σκάρτα. Μαζέψτε τα κομμάτια σας και επιτέλους αποκτήστε αυτοσεβασμό. Αξίζετε περισσότερα και καλύτερα απ’ όσα επιτρέπετε στον εαυτό σας να πάρει τον τελευταίο καιρό.

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική ανέλιξη. Μόνο εσείς γνωρίζετε που πρέπει να σταματήσετε.

 

Ιχθύες

Τα ερωτικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο, σε βαθμό που σας κάνουν καχύποπτους ως προς το αν όντως είναι όσο καλά δείχνουν. Απολαύστε όσο σας επιτρέπει ο χρόνος σας τις ειδυλλιακές στιγμές που σας αξίζουν αλλά έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για επίδοξους ανταγωνιστές.

Εντάσεις στα επαγγελματικά- βεβαιωθείτε πως δεν έχετε τη φωλιά σας λερωμένη.

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ