ΚΡΙΟΣ

Εβδομάδα αλλαγών για τους Κριούς, με έντονη συναισθηματική φόρτιση λόγω των πολλών υποχρεώσεων, από την Κυριακή και μετά όμως αρχίζουν να τακτοποιούνται αρκετά θέματα και επανέρχονται οι ρυθμοί σε νορμάλ επίπεδο. Την Πέμπτη η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ενισχύει την ανάγκη σας για οργάνωση και αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμα τους στόχους σας, είναι ιδανική εποχή για να το κάνετε. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα και σπουδές, και μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει προς το τέλος της εβδομάδας. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, επίσης την Πέμπτη, ενισχύει την επιθυμία σας για μια μόνιμη σχέση, ανεβάζετε όμως τον πήχη πολύ ψηλά και ίσως δυσκολευτείτε να βρείτε το άτομο που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Παρ' όλα αυτά, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο συναντάτε πολλά καινούργια πρόσωπα και καθώς διευρύνεται ο κύκλος σας, σας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσετε την τύχη σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αύξηση των ευθυνών σας προβλέπεται τις επόμενες μέρες και καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, προσπαθείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, αλλά μπορεί να ξεπεράσετε τα όρια των αντοχών σας και να γίνουν λάθη. Η Αφροδίτη περνά την Πέμπτη στην Παρθένο και είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με θέματα υγείας, κάνοντας κάποιες εξετάσεις, τσεκ-απ κ.λπ., ενώ η Νέα Σελήνη, επίσης την Πέμπτη, ευνοεί την κατάστρωση νέων πλάνων. Διαπραγματεύσεις και εμπορικές συμφωνίες χρήζουν προσοχής. Κάπως καλύτερο είναι το κλίμα στην προσωπική σας ζωή, καθώς έχετε αποφασίσει να μην κάνετε συζητήσεις για δυσάρεστα θέματα του παρελθόντος, παρ' όλα αυτά συνεχίζουν να σας απασχολούν και αργά ή γρήγορα μπορεί να εκτονωθούν με απρόβλεπτο τρόπο. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση του ψυχισμού σας μέσω ψυχοθεραπείας, εναλλακτικών θεραπειών και θα δείτε πόσο πιο όμορφη θα γίνει η ζωή σας. Φροντίστε να διασκεδάζετε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οι υποθέσεις σας εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, καινούργιες συνεργασίες ανοίγουν νέους δρόμους για εσάς και είναι ένα πολύ δημιουργικό διάστημα, κατά το οποίο βελτιώνονται τα οικονομικά σας και μπορείτε να προγραμματίσετε το μέλλον με περισσότερη σιγουριά. Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας σε λειτουργικά θέματα της δουλειάς σας και είναι ιδανική εποχή για να καταργήσετε τακτικές και μεθόδους που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας καθώς και για να ανανεώσετε τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό. Η φοιτητική ζωή, για όσους είναι κάτι πρωτόγνωρο, μπορεί αρχικά να μη σας ενθουσιάσει και δεν αποκλείεται σε κάποιες φάσεις να απογοητευτείτε. Επειδή είστε σε φάση προσαρμογής, δεν πρέπει να προεξοφλείτε τίποτα. Άλλωστε, είστε από τα πλέον επικοινωνιακά άτομα και πολύ εύκολα θα δημιουργήσετε νέο κύκλο γνωριμιών με πρόσωπα με τα οποία θα μοιραστείτε κοινές εμπειρίες. Μην είστε ανυπόμονοι.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη στην Παρθένο είναι η ιδανική εποχή για να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές σας ανάγκες, ώστε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Νέες γνωριμίες θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας ανέλιξη και θα έχετε τη στήριξη ενός σημαντικού προσώπου. Αν ξεκινάτε τώρα τη δική σας επιχείριση, δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες και σιγουρευτείτε για την αξιοπιστία των συνεργατών σας. Είστε, πάντως, αρκετά αισιόδοξοι και η σιγουριά που εκπέμπετε πείθει τους συνομιλητές σας. Η βελτίωση της εμφάνισής σας ευνοείται, από την Πέμπτη όμως που περνά η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα της καθημερινότητας και μπορεί να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Η σωματική κόπωση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και θα πρέπει να εντάξετε στη ρουτίνα σας την εκγύμναση του σώματός σας για λόγους ευεξίας. Στον ερωτικό τομέα, καινούργιες γνωριμίες προσελκύουν το ενδιαφέρον σας.

 

ΛΕΩΝ

Ταξίδια για εμπορικούς σκοπούς καθώς και για θέματα σπουδών ευνοούνται και σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από καινούργιες γνωριμίες να επεκταθείτε και να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρία. Ωστόσο, επειδή στον επαγγελματικό τομέα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, είναι απαραίτητη η συνεχής ενημέρωση και η αναζήτηση νέων και πιο παραγωγικών μεθόδων. Ιδανική εποχή για να πάρετε ρίσκα, αρκεί να μη βασίζεστε μόνο στις δυνάμεις των άλλων. Συνεταιρισμοί και νέες συνεργασίες θα πρέπει να γίνουν, αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες. Αν καταφέρετε να διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας ώστε να μη μένει στην άκρη η προσωπική σας ζωή, θα δείτε σημαντική βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα. Ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες πολύ συχνά χάνετε την αίσθηση του χρόνου και παραμελείτε τις ανάγκες αγαπημένων προσώπων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά στις σχέσεις σας. Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη σας καλεί να επανεξετάσετε τις προτεραιότητές σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημά σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, υπάρχουν όμως στιγμές που από την υπερβολική σας ενασχόληση με τις λεπτομέρειες χάνετε την ουσία των πραγμάτων και δεν αξιοποιείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την Πέμπτη σας καλεί να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε τα πρώτα σταθερά βήματα για την προσέγγιση του στόχου σας. Ιδανική στιγμή για αναζήτηση χρηματοδότησης μέσω κοινοτικών προγραμμάτων. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας την Πέμπτη μπορεί να σας κάνει σχολαστικούς σε θέματα σπιτιού και θα κάνετε δύσκολη τη ζωή των μελών της οικογένειας, αν δεν αποφύγετε τις υπερβολές. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες στρέφονται στην αναζήτηση μιας μόνιμης σχέσης που θα σας παρέχει άνεση και ασφάλεια, με αποτέλεσμα να μη δίνετε και τόση σημασία στο ερωτικό κομμάτι της υπόθεσης.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η βελτίωση των ικανοτήτων σας θα σας απασχολήσει το προσεχές διάστημα και καθώς είστε πρόθυμοι να δουλέψετε εντατικά για να αποκτήσετε τα απαραίτητα εφόδια, είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και αδημονία για νέες προσπάθειες. Οι εργασιακές σας σχέσεις χρήζουν προσοχής και επειδή δεν ανέχεστε υποδείξεις, είναι πολύ εύκολο να προκληθεί τεταμένη ατμόσφαιρα στον χώρο της εργασίας, κάτι που θα δυσκολέψει αισθητά την καθημερινότητά σας. Διαχειριστείτε το άγχος και την πίεση της δουλειάς, ώστε να μην προκύψουν προβλήματα. Μια αναστάτωση την έχετε σχετικά με ένα νέο πρόσωπο που μπήκε δυναμικά στη ζωή σας – ειδικά εσείς που έχετε ήδη μια σταθερή σχέση είστε σε μεγάλο προβληματισμό. Ενδεχομένως να αισθάνεστε γοητευμένοι και να το θεωρείτε ένα απλό παιχνίδι του μυαλού σας όλο αυτό, αν αφεθείτε όμως θα σας παρασύρει το συναίσθημα και θα τα βρείτε σκούρα στην πορεία.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τακτοποιήστε μέσα στις επόμενες μέρες τυχόν εκκρεμότητες και οφειλές απέναντι σε συνεργάτες, ώστε να «έχετε πρόσωπο» και να μην αμφισβητηθεί η αξιοπιστία σας. Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη στην Παρθένο σας καλεί να επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και να ασχοληθείτε περισσότερο με τις λεπτομέρειες που μπορεί να προκαλέσουν φύρα. Η συνεχής αναζήτηση λύσεων για την αύξηση του εισοδήματός σας σίγουρα κάποια στιγμή θα φέρει θετικά αποτελέσματα, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες. Σας αρέσει να είστε ο κυνηγός όσον αφορά τα ερωτικά σας, χάνετε όμως πολύ εύκολα το ενδιαφέρον σας άπαξ και κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να αλλάζετε συντρόφους ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πολλοί από εσάς που είστε ορκισμένοι εργένηδες θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο σκέψη σας και προβλέπονται ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ευκαιρίες που μπορεί για εσάς να είναι ενδιαφέρουσες και άξιες λόγου ενδεχομένως να είναι ό,τι χειρότερο για το ταίρι σας και εκεί θα τα χαλάσετε αν κάνετε του κεφαλιού σας. Επειδή οι Τοξότες είστε ενθουσιώδεις και παραβλέπετε πολύ συχνά πιθανούς κινδύνους, μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη και μετά επιστρέφετε πίσω με κατεβασμένη την ουρά. Φροντίστε η ενίσχυση του εισοδήματός σας να προέρχεται από πηγές που δεν προκαλούν άγχος και προβλήματα στη σχέση σας. Μπορεί να ακούσετε παράπονα από συγγενικά σας πρόσωπα, καθώς το τελευταίο διάστημα λάμπετε διά της απουσία σας από κοινωνικές υποχρεώσεις, θα πρέπει όμως να καταλάβουν όλοι πως έχετε κι εσείς τις προσωπικές σας ανάγκες και δεν μπορείτε να ικανοποιείτε τις επιθυμίες των άλλων ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, μπορείτε να αφιερώσετε κάποιες στιγμές μες στην εβδομάδα για να καλύψετε τα όποια κενά στις σχέσεις σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακούστε προσεχτικά νέες προτάσεις συνεργασίας και μην κάνετε του ξερόλες ειδικά σε θέματα για τα οποία δεν έχετε εμπεριστατωμένη άποψη. Η ανάγκη σας να διακριθείτε ανάμεσα στο πλήθος όσον αφορά τις γνώσεις και την εμπειρία σας μπορεί να σας κάνει προκλητικούς και αντί να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να κοιτάτε μια δυνητική θέση εργασίας με το κιάλι. Είναι μια εποχή από την οποία δεν λείπουν οι προκλήσεις, γι αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη σωστού προγραμματισμού. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει ένα άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον που προσπαθεί να επηρεάσει καταστάσεις, με αποτέλεσμα να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σύννεφα στη σχέση σας. Στο χέρι σας είναι να διαφυλάξετε τον γάμο σας, αρκεί να βάλετε αυστηρά όρια σε όσους προσπαθούν να εμπλακούν στα ερωτικά σας. Συγγενικά σας πρόσωπα καθώς και του/ης συντρόφου σας καλό είναι να μη γνωρίζουν τα όποια προβλήματά σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά το γεγονός ότι έχετε ζοριστεί πολύ τους τελευταίους μήνες, παραμένετε δραστήριοι και αφοσιωμένοι στη δουλειά σας και προσπαθείτε να πιάσετε τους στόχους σας ανεξαρτήτως συνθηκών. Τώρα που οι προοπτικές είναι πιο ευοίωνες, είναι η κατάλληλη εποχή για να εντείνετε τις προσπάθειές σας, καθώς η Νέα Σελήνη την Κυριακή σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου ευκαιριών. Μια παράλληλη εργασία θα συμβάλει στην αύξηση του εισοδήματός σας, καθώς και της σωματικής σας κούρασης, οπότε έχετε κατά νου να ξεκουράζεστε ανά τακτά διαστήματα. Αλλάξτε τρόπο ζωής και διατροφικές συνήθειες, ώστε να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας και να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις σε θέματα υγείας. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας αναγκάζουν να παραμελείτε τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε μια μόνιμη κόπωση και έλλειψη διάθεσης για να κάνετε πράγματα. Ιδανική εποχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες που απομυζούν την ενέργειά σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εποχή έχετε μια τάση να αμφισβητείτε αυτά που ακούτε και κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από το περιβάλλον σας, ωστόσο καλά κάνετε και δεν καταπίνετε αμάσητες τις όποιες πληροφορίες. Η εποχή ευνοεί την αναζήτηση νέων κατευθύνσεων, καθώς η Νέα Σελήνη την Κυριακή αυξάνει τη διάθεσή σας για καινούργια πλάνα και θα εξαρτηθούν πολλά από την επιλογή των συνεργατών σας. Αποφύγετε τους συναισθηματισμούς όταν διαπραγματεύεστε και εστιάστε στο συμφέρον σας. Τέλος, εξοικονομήστε χρήματα για έκτακτες ανάγκες. Στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα μοιάζουν να είναι σαφώς καλύτερα, το μυαλό σας δουλεύει με περισσότερη τρυφερότητα και είστε πιο συγκαταβατικοί συγκριτικά με άλλες εποχές, όμως δεν παύει το ενδιαφέρον σας γύρω από πρακτικά θέματα και εκεί μπορεί να συναντήσετε εμπόδια σε μια καινούργια σχέση. Δηλαδή αν ο άλλος είναι εντελώς χύμα, θα πρέπει να σας αδειάσει σύντομα τη γωνιά μια και θα είναι αδύνατη η συμβίωση.