ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης περνά σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων και προκαλεί έντονη κινητικότητα και δράση. Κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά θέματα καθώς και για σύντομες μετακινήσεις. Πληροφορίες που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια αυξάνουν τη σιγουριά σας και έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σας. Περιορίστε την καταναλωτική σας μανία.

 

Η μέρα μπορεί να κλείσει πολύ όμορφα αν δεν σας έχει καταβάλλει η κούραση και αποφασίσετε να κάνετε μία έξοδο από το απόγευμα και μετά. Οι αρμονικές όψεις Ήλιου και Ερμή αυξάνουν τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ιδανική μέρα για γνωριμίες και φλερτ.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στον τομέα των συνεργασιών ανοίγουν πόρτες που θα σας δώσουν ώθηση για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, όμως θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ ώστε να μην προκαλέσετε άθελα σας αρνητικές εντυπώσεις. Η μέρα ευνοεί τις συζητήσεις και τις επαφές, καθώς και την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων. Ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας.

 

Η διάθεση σας για ψυχαγωγία είναι έντονη και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, ώστε να ξεφύγετε λίγο από τα ίδια μέρη και τα ίδια πρόσωπα. Προσπαθήστε να μη γίνετε πιεστικοί αν δεν βρείτε ένθερμους υποστηριχτές μιας ιδέας σας. Επιστρατεύστε την τσαχπινιά και το χιούμορ σας για να πείσετε τους φίλους σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα περνά ο Άρης στο ζώδιο σας και σας κάνει ακόμα πιο δραστήριους καθώς αυξάνει τη ζωτικότητα και την αποφασιστικότητα σας. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες είναι άριστες, όμως μπορεί να σας πιάσει ακατάπαυστη φλυαρία και να αποσπάσετε την προσοχή των συνομιλητών σας σε δευτερεύουσας σημασίας θέματα και να μην προωθήσετε αποτελεσματικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

 

Στον τομέα σχέσης / γάμου μπορεί να προκληθεί ένταση από το απόγευμα και μετά από ασήμαντη αφορμή και δεν θα πρέπει να ρίξετε κι εσείς λάδι στη φωτιά, ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα. Αν δείτε τα σκούρα, προτιμήστε να βρεθείτε με φίλους, ή να κάνετε μία βόλτα, ώστε να καλμάρει λίγο η κατάσταση.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην παρασύρεστε από αυτά που βλέπετε γύρω σας και πιστεύετε πως μπορείτε να καταφέρετε κι εσείς τα ίδια αποτελέσματα. Κάτι που το βλέπετε ολοκληρωμένο και ενδεχομένως πετυχημένο, δεν γνωρίζετε πόσο κόπο και δυσκολίες μπορεί να κρύβει από πίσω. Είστε σε σύγχυση αυτή την εποχή και αλλάζετε συνεχώς γνώμες για τα επαγγελματικά σας, κάτι που καθιστά αδύνατον το να πάρετε αποφάσεις.

 

Η συσσωρευμένη ένταση της ημέρας μπορεί να σας κάνει εριστικούς και προκειμένου να μαλώνετε με τους γύρω σας, προσπαθήστε να εκτονωθείτε μέσα από βόλτες, άθληση, συζητήσεις με φίλους και οτιδήποτε θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Η μέρα ευνοεί την κοινωνική σας ζωή.

 

 

ΛΕΩΝ

Η μέρα προβλέπεται αρκετά βατή και αν καταφέρετε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας, τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει λίγο εριστικούς με το περιβάλλον σας και μπορεί να ανοίξετε μια μεγάλη κόντρα με άτομα που δε θα συμφωνούν οι απόψεις σας. Η μέρα θα πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος σας, καθώς δίνονται ευκαιρίες βελτίωσης.

 

Η συνάντηση με έναν πρώην έρωτα θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα, το πιο σημαντικό όμως είναι, πως θα διαπιστώσετε ότι δεν αισθάνεστε καμία ερωτική έλξη πλέον, και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση. Σήμερα που η γοητεία σας είναι σε υψηλά επίπεδα, αξιοποιήστε τη μέρα για να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ανυπόμονοι και χάνετε το κουράγιο σας, στη στιγμή που αρχίζουν να βελτιώνονται τα πράγματα. Οι προηγούμενες προσπάθειες σας αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς και θα δείτε σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας. Σήμερα κάντε τον προγραμματισμό σας και κάποιες αγορές για τον εαυτό σας, ώστε να ικανοποιήσετε και τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

 

Βάλτε μία τελεία σε μια πρώην σχέση και δείτε το μέλλον πιο αισιόδοξα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πέσετε σε κατάθλιψη. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί θεαματικά αν φανείτε πρόθυμοι για να έρθουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Η βραδιά θα εξελιχθεί πολύ ευχάριστα αν κάνετε μία έξοδο.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ένα περιουσιακό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει και θα πρέπει να μην το αμελήσετε, καθώς δεν σηκώνει καμία αναβολή. Η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε με κόσμο μπορεί να σας αποσπάσει από τα καθήκοντα σας και θα χαθεί πολύτιμος χρόνος, ενώ μία πληροφορία που θα ακούσετε μπορεί να σας γλιτώσει από άσκοπη σπατάλη χρημάτων, αρκεί να την πάρετε στα σοβαρά.

 

Μέσα από συναντήσεις και εξόδους με φίλους, μια καινούρια γνωριμία είναι πολύ πιθανή και καλό είναι να έχετε μια καλή εμφάνιση. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας αποφεύγοντας τις υπερβολές. Εσείς που είστε σε σχέση, ενδεχομένως να έχετε διαφορετικές επιθυμίες από αυτές του συντρόφου σας και να βγείτε χώρια.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιος γείτονας, ή ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα σας μεταφέρει το πρόβλημα του και στην προσπάθεια σας να βοηθήσετε, μπορεί να χάσετε χρόνο από σημαντικές υποθέσεις σας. Η μέρα έχει αρκετή κούραση, αλλά θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από τα αποτελέσματα των κόπων σας. Αποφύγετε τη βιασύνη στο τιμόνι και στις οικονομικές σας συναλλαγές καθώς υπάρχει κίνδυνος λανθασμένων υπολογισμών.

 

Είστε σε δίλημμα αυτή την εποχή, καθώς αισθάνεστε γοητευμένοι από δύο πρόσωπα και επειδή το κάθε ένα ξεχωριστά καλύπτει διαφορετικές σας ανάγκες, δεν μπορείτε να πάρετε μία απόφαση. Σίγουρα σας εξιτάρει όλο αυτό, αλλά γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Σήμερα δεν είστε σε θέση να αποφασίσετε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρίξτε λίγο τους ρυθμούς σας σήμερα και μην κάνετε υπερβολές με τις αντοχές σας. Το θέμα δεν είναι να πέσετε από υπερκόπωση και να μείνουν όλες σας οι δουλειές στον αέρα. Εστιάστε στα πιο σημαντικά και περάστε κάποιο χρόνο με τους συνεργάτες σας, για να οργανώσετε τις μελλοντικές σας ενέργειες. Μια καινούρια προοπτική για άμεσα κέρδη, σας δίνει μεγάλη χαρά.

 

Προσπαθείτε να στέκεστε στους άλλους όταν χρειάζονται τη βοήθεια σας, όμως θα πρέπει να κοιτάξετε και τη προσωπική σας ζωή, ώστε να μη δημιουργηθεί αγεφύρωτο χάσμα στη σχέση σας. Η μέρα ευνοεί την ψυχαγωγία και την ουσιαστική επικοινωνία με τον άνθρωπο σας καθώς και το φλερτ για τους ελεύθερους.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ρυθμοί σας γίνονται πιο αργοί σήμερα εξαιτίας ενός επαγγελματικού θέματος που σας απασχολεί και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικά έργα. Παρ όλα αυτά, μη σας φανεί περίεργο αν ξαφνικά νιώσετε έντονη υπερδιέγερση και θέλετε να τακτοποιήσετε όλες σας τις υποχρεώσεις. Μία διαφωνία στο χώρο της δουλειάς θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τη γνώμη σας για ορισμένα άτομα.

 

Οι προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση είναι πολλές, εσείς όμως προτιμάτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε και μπορεί να εκνευρίσετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, είστε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δύσκολα πείθεστε για να κάνετε μία έξοδο και να βρεθείτε με φίλους. Το φλερτ δε, ούτε καν το σκέφτεστε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν σας αρέσει να σας υποδεικνύουν πώς θα κάνετε τη δουλειά σας, σήμερα όμως, καλό είναι να ακούσετε κάποιες συμβουλές που θα συμβάλλουν στην αύξηση της απόδοσης σας. Μην το βλέπετε σας παρατήρηση και αξιοποιήστε τα φώτα που θα σας δώσουν. Σε γενικές γραμμές δεν προβλέπονται προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε άνετα με τα μελλοντικά σας σχέδια.

 

Περιμένετε όλο αγωνία κάποιο μήνυμα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και δεν έχετε μυαλό για τίποτε πέραν αυτού. Προκειμένου να κάθεστε άπραγοι, κάντε μία έξοδο με τους φίλους σας και αν σας έρθει το μήνυμα, έχει καλώς. Μην παρεξηγείτε τους άλλους που μπορεί να κάνουν πλάκα μαζί σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ή για ψυχαγωγία ευνοούνται και είναι μια καλή στιγμή για τα επαγγελματικά σας. Επαφές με το εξωτερικό μπορούν να εξελιχθούν θετικά καθώς και ένα νομικό θέμα που σας απασχολεί. Βάλτε σε μία τάξη τη χαρτούρα του γραφείου και ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που έχουν μείνει αρκετό καιρό στην άκρη. Ιδιαίτερη προσοχή σε προσωπικά αντικείμενα και σημαντικά έγγραφα.

 

Ένα ζήτημα υγείας θα σας απασχολήσει, αλλά θα είναι παροδικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχουν περιθώρια για κραιπάλες. Μεριμνήστε για την υγεία σας και μην παρασύρεστε από προτάσεις φίλων για εξόδους και διασκέδαση, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα απολαύσετε καθόλου τη βραδιά.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας