ΚΡΙΟΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα σπουδών και ένα ταξίδι που είναι στα μελλοντικά σας σχέδια. Την Πέμπτη γυρίζει και πάλι στο ζώδιό σας ο ανάδρομος Ερμής και μπορεί να δημιουργήσει μια αναστάτωση τόσο στην επικοινωνία σας με τους άλλους όσο και τις μετακινήσεις σας, ενώ την Παρασκευή ο κυβερνήτης σας Άρης περνάει στους Διδύμους και φέρνει εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Ιδιαίτερη προσοχή πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Η αισθηματική σας κατάσταση είναι άστατη και καθώς υπάρχουν προσωπικά θέματα που δεν έχετε επιλύσει, είναι μια καλή εποχή να δώσετε έμφαση στην ψυχική σας ευεξία μέσω της υποστήριξης ενός ειδικού. Την Πέμπτη γυρίζει και ο Πλούτωνας ανάδρομος και μπορεί να σας προκαλέσει κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την επισημοποίηση της σχέσης σας. Μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, ενώ βρίσκεστε σε σύγχυση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι θα πρέπει να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και να μην πηδάτε από το ένα θέμα στο άλλο όταν πρέπει να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες στη δουλειά σας. Την Πέμπτη γυρίζει ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία, προκαλώντας ένα ασταθές κλίμα γύρω σας και καλό θα είναι να αναβάλετε για λίγο την εφαρμογή των σχεδίων σας, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πολλές είναι οι υποχρεώσεις που σας πιέζουν, όμως με το να κάνετε σπασμωδικές ενέργειες δεν θα επιλυθούν τα προβλήματά σας. Συζητήσεις πίσω από την πλάτη σας για προσωπικά σας θέματα θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας προς τους άλλους και προβλέπεται ένα διάστημα πολλών ανατροπών στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να δίνετε αναφορά για τη ζωή σας και απομακρύνετε από κοντά σας πρόσωπα που θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο στα ερωτικά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Την Παρασκευή εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιό σας και σας γεμίζει με αποφασιστικότητα και ενέργεια, όμως θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στη διαχείριση του λόγου σας, καθώς υπάρχει και ένας ανάδρομος Ερμής που μπορεί να προκαλέσει από απλή ασυνεννοησία μέχρι μεγάλες παρεξηγήσεις. Μην πιέζετε τους άλλους να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας και δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση στη δουλειά σας. Ιδιαίτερη προσοχή τι υπόσχεστε σε συνεργάτες και φίλους σχετικά με τις οφειλές σας. Πολλή ένταση και άσκοπη σπατάλη ενέργειας όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Εσείς μπορεί να μην παραδέχεστε ορισμένα σφάλματά σας, το ταίρι σας μπορεί να έχει κουραστεί να αποδεικνύει συνεχώς τα αυτονόητα και αν δεν αλλάξετε τακτική, προβλέπονται θύελλες στον ερωτικό τομέα. Θέματα παιδιών αντιμετωπίστε τα με περισσότερη θέρμη και δείξτε κατανόηση στους προβληματισμούς τους. Μην επεμβαίνετε στις αποφάσεις τους και δώστε τα φώτα σας διακριτικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ανυπόμονοι οι Καρκίνοι και ξεχνάτε πόσο σας έχουν βοηθήσει ορισμένα άτομα από το περιβάλλον σας, με αποτέλεσμα να γκρινιάζετε συνεχώς και να κουράζετε όσους σας έχουν σταθεί. Πάρτε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας και μην περιμένετε να σας δώσουν οι άλλοι αρμοδιότητες, καθώς υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσετε αρνητικές εντυπώσεις σε εργοδότες και ανώτερα στελέχη. Οργανώστε τα έξοδά σας και αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, μια και η εποχή χαρακτηρίζεται από έντονη ασάφεια εξαιτίας του Πλούτωνα που γυρίζει ανάδρομος την Πέμπτη. Η αδυναμία σας να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες όσους είστε σε παράλληλη σχέση. Οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς και υπάρχουν στιγμές που είστε εντελώς στα χαμένα. Οι ελεύθεροι έχετε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά και δεν προβλέπεται κάποια σημαντική εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή. Λίγο φλερτ ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Θέματα σπουδών χρειάζονται προσοχή.

 

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες είναι μία εβδομάδα πολλών προκλήσεων, όμως, καθώς είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα τις καταστάσεις, θα καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι από δυσκολίες οικονομικής φύσεως. Επειδή η γενναιοδωρία σας πολλές φορές σάς έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο, θα πρέπει να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις και να αφήσετε τους άλλους να επιλύσουν μόνοι τα προβλήματά τους. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν θετικές προοπτικές και είναι ιδανική εποχή για να προωθήσετε τα ταλέντα σας. Την Πέμπτη γυρίζει ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία και θα επηρεάσει κυρίως τον τρόπο που ζυγίζετε τις καταστάσεις. Η άδικη στάση ορισμένων θα σας προκαλέσει έντονη αγανάκτηση και ίσως για πρώτη φορά έπειτα από ένα μακρύ διάστημα που κάνατε υποχωρήσεις να νιώσετε σίγουροι για τις αποφάσεις και τον εαυτό σας. Κρατήστε αυτή την αποφασιστικότητα ως σύμμαχό σας και σχεδιάστε τη ζωή σας δίχως να κρέμεστε από γνώμες τρίτων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει την Πέμπτη στον Κριό, παραμένοντας ανάδρομος, και η αναποφασιστικότητά σας στέκεται εμπόδιο στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Μην κάνετε τίποτε σημαντικό για το οποίο δεν είστε σίγουροι και δώστε στον εαυτό σας το περιθώριο για επανεξέταση των στόχων σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να έχουν μια σταθερή ροή, οι ανάγκες που προκύπτουν όμως είναι πολλές και θα πρέπει να τις λάβετε σοβαρά υπόψη προτού ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα. Μάλλον έχετε καταλάβει τα λάθη σας απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα, ο εγωισμός σας όμως δεν σας αφήνει να επιλύσετε τις όποιες διαφορές και η κατάσταση παραμένει στάσιμη στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Οικογένεια και θέματα εκπαίδευσης των παιδιών σάς βγάζουν εκτός ρυθμού, θα πρέπει όμως να αφήσετε στην άκρη τις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να στηρίξετε αυτούς που δίνουν τον δικό τους αγώνα στη παρούσα φάση. Κρατήστε διακριτική στάση στα προβλήματα των παιδιών.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικής σημασίας για τα επαγγελματικά σας και καθώς οι συνθήκες είναι απρόβλεπτες, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ορισμένες καθυστερήσεις οικονομικής φύσεως κυρίως. Την Πέμπτη γυρίζει ο Πλούτωνας ανάδρομος και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παρελθοντικές εκκρεμότητες που θα σας ταλαιπωρήσουν. Προτού κάνετε ένα νέο βήμα, σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν θέματα που μπορούν να σας προκαλέσουν στασιμότητα. Η ανάγκη σας για δημιουργία οικογένειας μπορεί να μη συμβαδίζει με τις επιθυμίες του συντρόφου σας και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι ώστε να μην προκληθούν εντάσεις στη σχέση σας. Τέτοιες αποφάσεις καλό είναι να μη λαμβάνονται υπό πίεση, καθώς θα επηρεάσουν, εκτός από τη δική σας, και τη ζωή πολλών ατόμων στο μέλλον. Αντιμετωπίστε με ωριμότητα τα ένστικτά σας, ώστε να μη βρεθείτε αργότερα σε δυσμενή θέση. Θέματα σπουδών σας προκαλούν έντονο άγχος, το οποίο θα πρέπει να κοντρολάρετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης γυρίζει την Παρασκευή στους Διδύμους, ενώ ο Πλούτωνας την Πέμπτη γυρίζει ανάδρομος και μπορεί να γίνετε ανυπόμονοι σχετικά με μία καινούργια συνεργασία που είναι ήδη στα σκαριά. Προσπαθήστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας αν δείτε κάποια καθυστέρηση στα σχέδιά σας και αξιοποιήστε το προσεχές διάστημα για να κάνετε μια ανασκόπηση και να εντοπίσετε τυχόν λάθη πάνω στη δουλειά σας. Οι ανάγκες οικονομικής φύσεως είναι πολλές και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Εσάς που έχετε αποφασίσει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ενδεχομένως να σας πιάσουν αμφιβολίες αν ακούσετε απόψεις τρίτων που μπορεί να στοχεύουν στη διάλυση του δεσμού σας. Αν είστε κατασταλαγμένοι, μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάει το όνειρο. Οι ελεύθεροι, παρόλο που αλλάζετε συχνά ερωτικούς συντρόφους, δεν είστε έτοιμοι για δεσμεύσεις και προτιμάτε να απολαύσετε την ελευθερία σας. Δεν είναι μεμπτό, αρκεί να μη γίνετε στο τέλος μονόχνοτοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες έχετε την απαραίτητη στήριξη για να υλοποιήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα, θα πρέπει όμως να είστε προετοιμασμένοι να δουλέψετε σκληρά για να πιάσετε τους στόχους σας. Είναι μια εποχή έντονων αλλαγών στον τομέα της καριέρας και αν κάνετε έξυπνες κινήσεις, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα κέρδη σας θα εκτοξευθούν. Προς το παρόν, βάλτε σε μια τάξη τις οφειλές σας προς το Δημόσιο ώστε να μη φρενάρουν τις μελλοντικές σας ενέργειες και αποφύγετε τις υπερβολές στο ξόδεμα χρημάτων. Η βελτίωση της εμφάνισής σας θα σας απασχολήσει πολύ έντονα και θα πρέπει να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ειδικού που θα σας κατευθύνει ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σας. Μην κάνετε δίαιτες που βρίσκετε δεξιά και αριστερά, είτε από φίλους είτε μέσω Διαδικτύου. Είναι άδικη σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Για να δείτε απτά αποτελέσματα σύντομα, θα πρέπει να οπωσδήποτε να αθληθείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Πέμπτη γυρίζει ο Πλούτωνας ανάδρομος στο ζώδιό σας και σας αναγκάζει να δείτε πιο ρεαλιστικά τα γεγονότα, ώστε να μη σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια σε υποθέσεις που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο σχετικά με τις οφειλές σας και ξεκαθαρίστε τη θέση σας αν δεν σας ικανοποιεί πλέον μια συνεργασία. Ένα νέο που περιμένετε σχετικά με τα επαγγελματικά σας ενδεχομένως να αργήσει και θα πρέπει να έχετε εναλλακτικές λύσεις στο μυαλό σας. Η προσωπική σας ζωή είναι σε αδράνεια και δεν είστε σίγουροι κατά πόσο αξίζει να ασχοληθείτε, μια και δεν βλέπετε ιδιαίτερη διάθεση από το ταίρι σας. Πάντως, προτού πάρετε αποφάσεις για ριζικές αλλαγές, αφήστε να περάσει λίγος χρόνος, καθώς υπάρχουν αρκετοί εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν τη σχέση σας. Θέματα σπουδών των παιδιών είναι κάτι που σας προκαλεί άγχος, αλλά δεν θα πρέπει να το μεταφέρετε στα παιδιά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό εγχείρημα, ειδικά εσείς που σκοπεύετε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, και ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια, δίχως να επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων. Την Πέμπτη γυρίζει ο Πλούτωνας ανάδρομος και μπορεί να προκαλέσει μια αστάθεια στον οικονομικό τομέα, οπότε θα πρέπει να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας και ενδεχομένως να καθυστερήσετε λίγο την εφαρμογή των σχεδίων σας. Η οικογένεια στηρίζει τις αποφάσεις σας σχετικά με τις σπουδές σας, υπάρχουν όμως κάποια πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν και καλό είναι να τα συζητήσετε ήρεμα με τα υπόλοιπα μέλη, ώστε να βρεθούν λύσεις και όχι να δημιουργηθούν εντάσεις. Η ερωτική σας ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς είναι ένα διάστημα που πρέπει να εστιάσετε στους στόχους σας, δεν φαίνεται όμως να σας απασχολεί και πολύ στην προκειμένη φάση της ζωής σας. Εσείς που είστε σε σχέση αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας.

 

ΙΧΘΥΣ

Με πεσμένη διάθεση ξεκινάτε τις υποχρεώσεις σας και καθώς σας απασχολούν κυρίως οικονομικά ζητήματα, δεν είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Την Πέμπτη γυρίζει ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία και καθώς η ανασφάλειά σας για το μέλλον εντείνεται, μπορεί να πάρετε αποφάσεις που θα αποβούν άκαρπες στην πορεία. Θέματα σπουδών αυξάνουν τις πιέσεις που αισθάνεστε και δεν είστε η καλύτερη παρέα σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να προκληθούν εντάσεις, αν νιώσετε πως τα υπόλοιπα μέλη δεν κατανοούν τις ανάγκες σας και είναι μια εποχή που θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στα σχέδιά σας, μένοντας απερίσπαστοι. Ερωτικά ζητήματα που αρχίζουν να επιλύονται φέρνουν αρμονία στη σχέση σας, μην επαναπαύεστε όμως και φροντίστε να μη σας καταπιεί η ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι ελεύθεροι δεν παίρνετε στα σοβαρά άτομα που σας πλησιάζουν και είστε απογοητευμένοι.