ΚΡΙΟΣ

Παρά το γεγονός ότι είναι ο Ερμής ανάδρομος, μπορείτε να προωθήσετε τη δουλειά σας και δεν θα αργήσουν να φανούν τα αποτελέσματα. Στον οικονομικό τομέα τα έξοδα τρέχουν και εσείς βρίσκεστε σε δίλημμα σχετικά με τις προτεραιότητες που πρέπει να βάλετε. Σήμερα που η Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ήλιο, αποφύγετε τις επαφές με κόσμο.

 

Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να ήταν έντονη αυτές τις μέρες, όμως δεν έχετε χορτάσει την επικοινωνία με άτομα που εμπιστεύεστε και σήμερα αναζητάτε μία καλή παρέα για να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Είτε εντός είτε εκτός σπιτιού, οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ευνοούνται.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τακτοποιήστε σημαντικές υποθέσεις πριν τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, ειδάλλως αφήστε τις για το απόγευμα καθώς η Σελήνη κάνει το πέρασμα της στον Υδροχόο, προκαλώντας ένα ασταθές κλίμα εκείνες τις ώρες. Οργανώστε τις οφειλές σας και ασχοληθείτε με την προώθηση των υπηρεσιών σας, ακολουθώντας νέες στρατηγικές που θα αυξήσουν το ενδιαφέρον του κοινού σας.

 

Σχέσεις δίχως δεσμεύσεις είναι αυτό που αναζητάτε στην παρούσα φάση της ζωής σας και δεν σκοπεύετε να αλλάξετε μυαλά τουλάχιστον προς το παρόν. Εσείς ειδικά που έχετε ως προτεραιότητα τις σπουδές σας, εσκεμμένα αποφεύγετε τη δημιουργία μίας μόνιμης σχέσης και είστε πιο ήσυχοι.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καινούρια πράγματα μπορεί να γίνονται, όμως επειδή έχετε καταγχωθεί με τα οικονομικά σας, δεν βλέπετε ξεκάθαρα το συμφέρον σας και μπορεί να χάσετε μία καλή ευκαιρία αν συνεχίσετε να φοράτε παρωπίδες. Σήμερα πάρτε πρωτοβουλίες στην εργασία σας και δείξτε περισσότερη προθυμία για να ακούσετε συμβουλές σχετικά με τη δουλειά σας από άτομα που έχουν περισσότερες γνώσεις.

 

Η σχέση σας περνά πολλές διακυμάνσεις και είστε αρκετά προβληματισμένοι, όμως θέλετε να δείτε και κάποια προσπάθεια από την πλευρά του συντρόφου σας αν πρόκειται να συνεχίσετε. Μία ήρεμη συζήτηση μπορεί να σας απαλλάξει από την ταλαιπωρία και να μπούνε πιο σταθερά θεμέλια στη σχέση σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια μικρή απογοήτευση θα την πάρετε σχετικά με κάτι που περιμένετε όλο αδημονία. Ενδεχομένως να είναι κάποια χρήματα στα οποία υπολογίζατε πολύ ή το κάλεσμα για μία συνέντευξη. Η υπομονή σας αρχίζει να εξαντλείται και βλέπετε εντελώς απαισιόδοξα τις καταστάσεις, κάτι που ρίχνει την απόδοση στη δουλειά σας. Μην το βάζετε κάτω.

 

Παιδιά και οικογένεια είναι το βασικό σας μέλημα και ενώ είστε συνεχώς πάνω από το κεφάλι τους, διαπιστώνετε πως δεν είναι και τόσο καλή η απόδοσή τους στο σχολείο. Ενδεχομένως να υπάρχει κάτι που τα προβληματίζει. Ψάξτε το εγκαίρως.

 

 

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες εκεί που πάτε να βρείτε τους ρυθμούς σας και είστε γεμάτοι ενέργεια, ξαφνικά χάνετε τις αντοχές σας και με το ζόρι αντεπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας. Πιθανή αδιαθεσία σε συνδυασμό με τις δύσκολες όψεις Ηλίου – Σελήνης, σας αναγκάζουν να στρέψετε τη προσοχή σας σε θέματα υγείας. Μην εξωθείτε τον οργανισμό σας πέραν των ορίων του.

 

Η ερωτική σας ζωή εξαρτάται άμεσα από τις διαθέσεις σας και θα πρέπει με κάποιο δημιουργικό τρόπο να παίρνετε κάποια ικανοποίηση από τη ζωή σας. Η μέρα ευνοεί την ένταξη σας σε συλλόγους και ομάδες με τις οποίες θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις πρώτες πρωινές ώρες σας απασχολούν τα ερωτικά σας και δεν έχετε καθόλου μυαλό για τις υποχρεώσεις σας. Η ανάγκη σας για επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα σας έχει αποσυντονίσει και είστε στα πρόθυρα να τα παρατήσετε όλα για να επικεντρωθείτε στα αισθηματικά σας, κάτι που θα σας κοστίσει πολύ ακριβά αν δεν υπερισχύσει η λογική.

 

Στον οικογενειακό τομέα επανέρχονται οι ισορροπίες και αισθάνεστε μεγάλη ικανοποίηση έπειτα από τόσες προσπάθειες που έχετε κάνει. Πλέον μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στις προσωπικές σας ανάγκες και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας δίνει χαρά.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις εξαιτίας της ανάγκης σας για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και αργότερα να απογοητευτείτε. Στην προκειμένη φάση λίγη καχυποψία δεν θα σας βλάψει, ίσια- ίσα θα αποτρέψει το να πέσετε σε παγίδα. Μην βιάζεστε να χαρείτε αν σας υποσχεθούν πολλά. Σε πολλούς αρέσει να παριστάνουν κάτι που δεν είναι.

 

Είστε πλέον πιο ήρεμοι/ες καθώς έχουν βελτιωθεί οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και η διάθεσή σας για κοινωνικές επαφές είναι μεγάλη, οπότε μην χάνετε την ευκαιρία και κάντε το πράξη. Θα πάρετε ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια και ικανοποίηση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεμάτους αισιοδοξία και διάθεση για δουλειά σας βρίσκει η μέρα και είναι ιδανική στιγμή για να κλείσετε κάθε είδους εκκρεμότητα καθώς και για να ασχοληθείτε με βαρετές και χρονοβόρες υποθέσεις. Ορισμένες αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι ευνοούνται από το μεσημέρι και μετά. Ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας

 

Στον οικογενειακό τομέα είναι αρμονικές οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και έχετε την ευχέρεια να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και μπορείτε να εκφράσετε τα ταλέντα σας με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Καλή μέρα και για τα ερωτικά σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε εγκλωβισμένοι μέσα σε κανόνες που σας προκαλούν καταπίεση και προβληματισμό και ίσως ήρθε η στιγμή να απελευθερωθείτε από όλα αυτά που σας περιορίζουν ικανοποιώντας τις ανάγκες και επιθυμίες σας. Αν πηγαίνετε συνεχώς σύμφωνα με τις προσδοκίες των άλλων θα είστε δυστυχισμένοι. Ορίστε τη ζωή σας όπως θέλετε δίχως να αισθάνεστε ενοχές.

 

Η ανία και η έλλειψη ενδιαφέροντος για κοινωνικές επαφές και εξόδους σας ωθεί στην κατανάλωση κάθε είδους junk food και εκτός από τις ενοχές που αισθάνεστε, κοντεύετε να αρρωστήσετε με όλα αυτά τα άχρηστα που καταναλώνετε. Προσπαθήστε να αποφεύγετε τέτοιες διεξόδους.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι έντονες διακυμάνσεις των οικονομικών σας, σας προκαλούν την αίσθηση πως βαδίζετε σε τεντωμένο σχοινί με αποτέλεσμα να είστε σε ένα διαρκές άγχος. Η διάθεσή σας μπορεί να είναι πεσμένη, αλλά θα αλλάξει γρήγορα αν επιδιώξετε να βρεθείτε με φίλους αφιερώνοντας χρόνο στην ψυχαγωγία σας. Απολαύστε τις μικρές χαρές της ζωής.

 

Οι πιέσεις που δέχεστε από το περιβάλλον σας σχετικά με την προσωπική σας ζωή σας προκαλούν έντονο εκνευρισμό και θα πρέπει να βάλετε ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση ώστε να μη σας πιάνουν μονίμως οι ενοχές. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή, ίσως χρειαστεί τελικά να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μετακινήσεις σας σήμερα ενδεχομένως να γίνουν με δυσκολία και θα χαθεί αρκετός χρόνος από τις υποχρεώσεις σας. Οπλιστείτε με υπομονή και ψάξτε εναλλακτικές λύσεις. Στον επαγγελματικό τομέα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία ή τη δική σας επιχείρηση. Πάρτε πρωτοβουλίες και μοιράστε αρμοδιότητες για να αποφορτιστείτε.

 

Έχετε παράπονα από τα οικεία σας πρόσωπα (είτε είναι φίλοι είτε το ταίρι σας) πως δεν σας καταλαβαίνουν, αλλά κι εσείς κλείνεστε σαν το στρείδι περιμένοντας να αποκτήσουν μαντικές ικανότητες για να βρουν τι είναι αυτό που σας απασχολεί. Μιλήστε ανοιχτά δίχως υπεκφυγές.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Αργείτε οι Ιχθύς να βρείτε τους ρυθμούς σας και αυτό είναι εις βάρος σας καθώς περνά ο χρόνος και δεν παράγετε έργο. Κρατήστε σήμερα την ψυχραιμία σας αν έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα συνεργάτη και μην ζορίζετε την τύχη σας. Η μέρα δεν ευνοεί τις ριζικές αλλαγές ούτε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τα επαγγελματικά σας.

 

Κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να σας κουράζουν, όμως είναι σημαντική η παρουσία σας αν θέλετε να κρατήσετε κάποιες σχέσεις που θα σας χρησιμεύσουν στο μέλλον. Η μέρα ευνοεί τις επαφές με άτομα του κύκλου σας καθώς και νέες γνωριμίες που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας