Αυγά ποσέ σε χειροποίητα muffins με τραγανό μπέικον ωμοπλάτης, σοταρισμένο σπανάκι και σάλτσα hollandaise.
Αυγά ποσέ σε χειροποίητα muffins με τραγανό μπέικον ωμοπλάτης, σοταρισμένο σπανάκι και σάλτσα hollandaise.

 

«Φρέσκια» και πολλά υποσχόμενη είναι η άφιξη του all day εστιατορίου Frankie στο Χαϊδάρι. Το μενού επιμελήθηκε ο σεφ Κώστας Τσίγκας, εστιάζοντας στην ολική επαναφορά του all day comfort food που προσφέρει η κουζίνα, ενώ στην κουζίνα μαγειρεύει με κέφι και γνώση ο Διονύσης Πετεινάτος.

 

Το μενού, με προσγειωμένες τιμές, καλύπτει τις ανάγκες όλης της μέρας με πιάτα λαχταριστά, όπως τα αυγά Benedict, όπου τα αυγά ποσέ σερβίρονται πάνω σε χειροποίητα αφράτα muffins και συνοδεύονται με τραγανό μπέικον ωμοπλάτης, σοταρισμένο σπανάκι και σάλτσα hollandaise (€6,50).

 

Από τα σνακ που προσφέρουν νόστιμες ιδέες για brunch, το bagel με καπνιστό σολομό, αυγά scrambled και σχοινόπρασο δίνει ρεσιτάλ γευστικής ισορροπίας (€6,50). Την παράσταση όμως κλέβει το σάντουιτς με χειροποίητο παστράμι γαλοπούλας που συνδυάζεται με τσάτνεϊ μήλο, brie, μαρούλι και γαλλικό ψωμί μπριός (€7,50).

 

Η φρεσκάδα της σαλάτας που παίζει ευφυώς με βιολογικές πρασινάδες πέρα από τις συνηθισμένες, μπιζέλια, σπαράγγια τραγανά, παρμεζάνα, κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, γιαούρτι με λεμόνι και crispy πέτσα από το κοτόπουλο είναι απόλυτα γευστική (€7).

 

Την ασιατική πινελιά στα ορεκτικά ανακαλύπτεις στα dim sum dumplings στον ατμό γεμιστά με κοτόπουλο και σάλτσα φτιαγμένη από σχεδόν 50 διαφορετικά υλικά, από Thai βασιλικό, mirin, miso, τζίντζερ μέχρι φιστίκια, τσίλι και σχοινόπρασο (€9).

 

Η λίστα με τις χειροποίητες πίτσες αποτελείται από τις Rosso με σάλτσα ντομάτας και τις Bianca με λευκή σάλτσα. Στα κυρίως, τα μπέργκερ Black Angus δίνουν ορεκτικές ιδέες, όπως αυτό με ζουμερό μπιφτέκι με τσένταρ, πανσέτα, μανιτάρι και μαρούλι που συνοδεύεται από τραγανές, με τη φλοίδα τους πατάτες και μαγιονέζα (€10).

 

Σάντουιτς με χειροποίητο παστράμι γαλοπούλας που συνδυάζεται με τσάτνεϊ μήλο, brie, μαρούλι και γαλλικό ψωμί μπριός (€7,50).
Σάντουιτς με χειροποίητο παστράμι γαλοπούλας που συνδυάζεται με τσάτνεϊ μήλο, brie, μαρούλι και γαλλικό ψωμί μπριός (€7,50).

 

«Φρέσκια» και πολλά υποσχόμενη είναι η άφιξη του all day εστιατορίου Frankie στο Χαϊδάρι.
«Φρέσκια» και πολλά υποσχόμενη είναι η άφιξη του all day εστιατορίου Frankie στο Χαϊδάρι.

 

Η σοκολατόπιτα και η lemon passion meringue του ζαχαροπλάστη Δημήτρη Γεωργόπουλου βάζουν τη γλυκιά σφραγίδα τους.

 

Η μπάρα με τα κοκτέιλ που έχει εμπνευστεί ο Δημήτρης Παπαϊωάννου μεταφέρει μια spirit experience around the world, ενώ ο Κώστας Βλάχος δημιουργεί σαν σύγχρονος αλχημιστής.

 

Δοκίμασε οπωσδήποτε το Polynesian Ιnspiration με αρώματα εξωτικών φρούτων (€8). Τις διαθέσεις της νύχτας υποστηρίζουν οι μουσικές του DJ Nicola Lavacca με επιλογές από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι.