Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΧΙΛΤΟΝ

BROWN'S BAR RESTAURANT DIVANI CARAVEL HOTEL

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 210 7207000
Το εστιατόριο Brown’s Bar Restaurant στο ξενοδοχείο Divani Caravel ανανεώνει φέτος το μενού του. Ρομαντικός διάκοσμος, αναπαυτικές πολυθρόνες, χαρούμενη εορταστική art de la table, άφθονα κεριά στα χρώματα της σοκολάτας. Για αρχή, μπισκ αστακού, ανάμεικτη σαλάτα με βιολογικές φακές,blackberries, μελωμένα πανσετάκια, κρουτόν από κατσικίσιο τυρί και βινεγκρέτ ροδιού. Στα ορεκτικά γαρίδες κοκτέιλ με καυκαλήθρες, πούλπα φράουλας, ζελέ σέλερι και ταρτάρ κόκκινης πιπεριάς. Από τα κυρίως πιάτα, η ταλιάτα Blanc Angus συνοδεύεται από καλοδουλεμένο πουρέ σελινόριζας και μικρά λαχανικά ατμού, τσιπ παντζαριού, σχοινόπρασο και δίπλα μοτσαρέλα με τρούφα και σος πόρτο. Φιλέτο τόνου σε κρούστα πορτοκαλιού με σουσάμι. Vegetarian πιάτο το ριζότο με χούμους, σπαράγγια και πράσινο μήλο. Στα επιδόρπια χορταστικό μακαρόν με κρέμα κάστανου και σάλτσα πορτοκαλιού, κρέμ μπρουλέ με crumble αμυγδάλου και φρούτα του δάσους, μους μαύρης σοκολάτας με αλατισμένη καραμέλα και μπισκουί πέντε μπαχαρικών . Τέλος στο Cigar Lounge με τοn χαμηλό φωτισμό και τα δερμάτινα καθίσματα,για πούρο με κάποιο ουίσκι ή κονιάκ.

COOKOOVAYA

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Μέξη Χατζηγιάννη 2Α, 210 7235005
Νίκος Καραθάνος, Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος και Κλεομένης Ζουρνατζής αναλαμβάνουν με την πολυπληθή ομάδα τους να σας μυήσουν στην αληθινή ελληνική κουζίνα και τα υλικά της ελληνικής γης.

FISHAΛΙΔΑ SEA-FOOD

ΨΑΡΙ
Ναϊάδων 2 & Αντήνορος, περιοχή Χίλτον, 210 7234551
Οικείος και ευχάριστος χώρος, ιδανικός για ψαροφαγία. Δροσερές σαλάτες, όσπρια και φυσικά θαλασσινά γεμίζουν τον κατάλογο. Σε ένα μενού που παραλλάσσεται θα βρείτε από χταπόδι λιαστό σχάρας μέχρι όστρακα, λακέρδα Θεσσαλονίκης και διάφορα είδη ψαριών.

MILOS RESTAURANT

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Βασ. Σοφίας 46, Ξεν. Hilton , 210 7244400
Ένα από τα πλέον γνωστά εστιατόρια ανά τον κόσμο το Milos, δημιουργία του σεφ Κώστα Σπηλιάδη εξακολουθεί να σερβίρει εκλεκτά πιάτα με βάση το ψάρι των ελληνικών θαλασσών. Κάτω από τη στέγη του Ξενοδοχείου Χίλτον τα πιάτα αναδεικνύουν την περίπλοκη απλότητά τους και αναδίδουν αρώματα που προσφέρει απλόχερα η φύση. Η εξαιρετική τεχνική και οι μοναδικοί πειραματισμοί μπλέκονται με τη φαντασία του σεφ και παράγουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

VEZENE

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Βρασίδα 11, Χίλτον, 210 7232002
Μοντέρνο μπιστρό με εξαιρετικά εδέσματα που ξεχωρίζουν για την απόλυτη ποιότητα και τα καλοδιαλεγμένα υλικά τους και φέρουν την υπογραφή του Άρη Βεζενέ. Στο Vezene θα βρείτε και μερικά από τα πιο εκλεκτά κρεατικά της Αθήνας καθώς και τις πιο εξειδικευμένες κοπές. Σημείο κατατεθέν της διακόσμησης ο ωραίος ξυλόφουρνος.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
Βασ. Σοφίας 46 (Χίλτον), 210 7281400
Σημείο αναφοράς στον γευστικό χάρτη της πόλης, σε ένα περιβάλλον από γυαλί και ξύλο. Ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, με αγνές και αυθεντικές γεύσεις Προσφέρει καθημερινά στο μπουφέ του μεσογειακά πιάτα, ενώ διαθέτει και μενού αλά καρτ. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το περίφημο κυριακάτικο brunch του.

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ