Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΧΙΛΤΟΝ

BROWN'S BAR RESTAURANT DIVANI CARAVEL HOTEL

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 210 7207000
Ο Γιάννης Πήλος, στο εστιατόριο Brown’s Bar Restaurant του ξενοδοχείου Divani Caravel, δημιουργεί πιάτα της διεθνούς κλασικής κουζίνας με μεσογειακές επιρροές. Η διακόσμηση του χώρου είναι και εκείνη κλασσική, με τους πολυτελείς πολυελαίους να κυριαρχούν.

COOKOOVAYA

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Μέξη Χατζηγιάννη 2Α, 210 7235005
Νίκος Καραθάνος, Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος και Κλεομένης Ζουρνατζής αναλαμβάνουν με την πολυπληθή ομάδα τους να σας μυήσουν στην αληθινή ελληνική κουζίνα και τα υλικά της ελληνικής γης.

FISHAΛΙΔΑ SEA-FOOD

ΨΑΡΙ
Ναϊάδων 2 & Αντήνορος, περιοχή Χίλτον, 210 7234551
Οικείος και ευχάριστος χώρος, ιδανικός για ψαροφαγία. Δροσερές σαλάτες, όσπρια και φυσικά θαλασσινά γεμίζουν τον κατάλογο. Σε ένα μενού που παραλλάσσεται θα βρείτε από χταπόδι λιαστό σχάρας μέχρι όστρακα, λακέρδα Θεσσαλονίκης και διάφορα είδη ψαριών.

MILOS RESTAURANT

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Βασ. Σοφίας 46, Ξεν. Hilton , 210 7244400
To Milos, δημιουργία του σεφ Κώστα Σπηλιάδη εξακολουθεί να σερβίρει εκλεκτά πιάτα με βάση το ψάρι των ελληνικών θαλασσών. Κάτω από τη στέγη του Ξενοδοχείου Χίλτον τα προσεγμένα πιάτα αναδίδουν αρώματα που προσφέρει απλόχερα η φύση. Η εξαιρετική τεχνική και οι μοναδικοί πειραματισμοί μπλέκονται με τη φαντασία του σεφ και παράγουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

VEZENE

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Βρασίδα 11, Χίλτον, 210 7232002
Μοντέρνο μπιστρό με εξαιρετικά εδέσματα που ξεχωρίζουν για την απόλυτη ποιότητα και τα καλοδιαλεγμένα υλικά τους και φέρουν την υπογραφή του Άρη Βεζενέ. Στο Vezene θα βρείτε και μερικά από τα πιο εκλεκτά κρεατικά της Αθήνας καθώς και τις πιο εξειδικευμένες κοπές. Σημείο κατατεθέν της διακόσμησης ο ωραίος ξυλόφουρνος.

ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ (Ο)

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Βρασίδα 13 , 210 7210501
Νόστιμο ποιοτικό φαγητό που όχι μόνο δικαιώνει τη διάσημη ιστορία του από το 1920 αλλά γράφει νέες, εξαιρετικές, γκουρμέ σελίδες. Ο Μάνος Γαρνέλης έχει αναλάβει το γαστρονομικό rebranding του Βασίλαινα, που πρόσφατα μετεγκαταστάθηκε στο κέντρο της Αθήνας και υπηρετεί μια ελληνική κουζίνα ουσιαστικά δημιουργική, με φρέσκες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
Βασ. Σοφίας 46 (Χίλτον), 210 7281400
Σημείο αναφοράς στον γευστικό χάρτη της πόλης, σε ένα περιβάλλον από γυαλί και ξύλο. Ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, με αγνές και αυθεντικές γεύσεις. Προσφέρει καθημερινά στο μπουφέ του μεσογειακά πιάτα, ενώ διαθέτει και μενού αλά καρτ. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το περίφημο κυριακάτικο brunch του.

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ