Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
CITY GUIDE
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Αναζήτηση
SHARE
TWEET
CITYGUIDE
LIFO SHOP
NEWSLETTER
ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ
THE GOOD LIFO
LIFOLAND
CITY GUIDE
ΑΜΠΑ
PRINT
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ελλάδα
Διεθνή
Πολιτική
Οικονομία
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
TV & Media
Tech & Science
European Lifo
CULTURE
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Οθόνες
Μουσική
Θέατρο
Εικαστικά
Βιβλίο
Αρχαιολογία & Ιστορία
Design
Φωτογραφία
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ιδέες
Στήλες
Οπτική Γωνία
Guests
Επιστολές
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μόδα & Στυλ
Γεύση
Υγεία & Σώμα
Ταξίδια
Συνταγές
Living
Urban
Αγορά
PODCASTS
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μικροπράγματα
Αληθινά Εγκλήματα
Ρώτα με ό,τι θες
Άκου την επιστήμη
Ιστορία μιας πόλης
Pulp Fiction
Radio Lifo
Greek Chic
LiFO Politics
Βιβλία και Συγγραφείς
Το κρασί με απλά λόγια
Ζούμε, ρε!
Plus
Θέματα
Συνεντεύξεις
Videos
Αφιερώματα
Ζώδια
Εξομολογήσεις
Blogs
Οι Αθηναίοι
Απώλειες
Lgbtqi+
Επιλογές
NEWS
ΓΕΥΣΗ
ΣΙΝΕΜΑ
ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΧΝΕΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
I WAS THERE
TRAILERS
more
ΓΕΥΣΗ
ΓΑΛΛΙΑ
BONBON
BONBON
ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Δράκου 12 & Δημητρακοπούλου, Κουκάκι, ΚΟΥΚΑΚΙ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
2130367123
ΧΑΡΤΗΣ
0
•••
0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Σύγχρονη κρεπερί με γαλλική κουζίνα στον πεζόδρομο της Δράκου στο Κουκάκι
Locate
BONBON
0
•••
0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ
ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας μια επιλογή από τα καλύτερα άρθρα του lifo.gr
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΚΑΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΙΑ FOOD LOVERS
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΘΕΜΑΤΑ
ΚΡΙΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ
Τα καλύτερα σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας
Ζωή Παρασίδη |
25.4.2024
Από πότε τρεντάρει το ελληνικό κρασί στο Λονδίνο;
Ζωή Παρασίδη |
24.4.2024
«Θα ενοχληθούν κάποιοι τουρίστες που θα αρμέγω, πού να πάμε όμως κι εμείς;»
M. Hulot |
21.4.2024
Το Κουκάκι τα έχει όλα
Λίνα Ιντζεγιάννη |
20.4.2024
Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει
Ζωή Παρασίδη |
17.4.2024
Ολός χταποδιού: Ένας σπάνιος μεζές και η σχέση του με το κίνημα zero waste
Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
16.4.2024
Το κέικ σοκολάτας της Βιέννης που προκάλεσε μια διαμάχη δεκαετιών
M. Hulot |
14.4.2024
Πιάτα που μπαίνουν στη μέση και τρώγονται με τα χέρια
Νίκη Μηταρέα |
13.4.2024
Για μπίρα, κρασί χύμα και μακαρόνια με κιμά στο Αφαία στο Θησείο
Ζωή Παρασίδη |
12.4.2024
Ευλόγησον: Γι' αυτό το χειροποίητο σουβλάκι αξίζει να φτάσεις μέχρι το Ίλιον
M. Hulot |
11.4.2024
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ