Ένα μικρό εστιατόριο 50 θέσεων που δίνει στον wine lover τη δυνατότητα, να απολαύσει δημιουργική κουζίνα, διαλέγοντας το κρασί από τη διπλανή cava. Wine list δεν υπάρχει, αλλά αυτό δεν στεναχωρεί κανένα. Πηγαίνεις δίπλα στην κάβα και διαλέγεις ή αφήνεις τον Δημήτρη και τη Ντίνα να σε οδηγήσουν. Μικρή κάρτα φαγητού που αλλάζει καθημερινά, ένας ταλαντούχος σεφ, ο Παναγίωτης Τσίκας με προϋπηρεσία σε κορυφαία ελληνικά εστιατόρια (Funky gourmet, Hytra,Sani resort )και η αγάπη των ιδιοκτητών του για ποιοτικό κρασί, δημιουργούν μια μοναδική οινική κουλτούρα.