Στην πατρίδα τους, τη Νότια Αφρική, ανέλαβαν να μας ταξιδέψουν τρεις φίλοι μέσα από τις γεύσεις της. Ο συμπατριώτης τους σεφ Τόνι Καβαλιέρος ανέλαβε την επιμέλεια της κουζίνας που εστιάζει «σε συνταγές από τη Νότια Αφρική και κυρίως τη Μοζαμβίκη». Ο κατάλογος είναι επικεντρωμένος στα της θάλασσας: γαρίδες, καλαμαράκια, μύδια και ψάρια. Υπάρχουν όμως και τέσσερις προτάσεις με κρεατικά. Η σάλα είναι χαρούμενη, με χρώματα και έθνικ ζωγραφική στους τοίχους, ενώ στην οινική λίστα φιγουράρουν και νοτιοαφρικάνικες ετικέτες που συμπληρώνουν την πολυσυλλεκτική γευστική εμπειρία.