O Γιάννης, από την Ιεράπετρα, αποφάσισε να φέρει στο κέντρο της Αθήνας την αυθεντική κρητική παράδοση κι έτσι δημιούργησε το Ρακουμέλ. Το μενού του το έχει επιμεληθεί η μαμά του Αργυρώ, ενώ όλες οι πρώτες ύλες προέρχονται από μικρούς παραγωγούς της Κρήτης. Εκεί θα φας λαχταριστούς κολοκυθοανθούς, χοχλιούς μπουμπουριστούς, αυγά με στάκα, χοιρινή τηγανιά με μαρουβά και πετιμέζι, κοτόπουλο με φασκόμηλο και γαμοπίλαφο καθώς και άλλα, πολλά και υπέροχα πιάτα.