Με κέφι και έμπνευση από τις κουζίνες της Μεσογείου ο σεφ Κώστας Τερζούδης, με προϋπηρεσία στα εστιατόρια Σπονδή, Mezzo Mezzo και Villa Mercedes, βασίζεται στα φρέσκα υλικά και προτείνει ενδιαφέροντα πιάτα για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό στο Sah. Οι επιλογές είναι προσεγμένες τόσο στον σχεδιασμό τους όσο και την εκτέλεση. Μη χάσετε τον θρακικό γκιουζλεμέ και το γαλακτομπούρεκο με το καραμελωμένο φύλλο, κρέμα κατσικίσιου γάλακτος, παγωτό καϊμάκι και θυμαρίσιο μέλι.