Γεννημένη στο Birmingham της Αγγλίας, η Rebekah ήρθε σε επαφή με την ηλεκτρονική μουσική σε νεαρή ηλικία, στα διάσημα parties Atomic Jam και House of God. Εμπνευσμένη από καλλιτέχνες όπως ο Derrick May, ο Richie Hawtin και ο Dace Clarke ξεκίνησε την καριέρα της ως techno dj, η οποία πλέον μετρά πάνω από 20 χρόνια.

 

Το 2013 με τη κυκλοφορία του EP "Cycles" , συστήνεται στο ευρύ κοινό και ως παραγωγός παρουσιάζοντας τον σκληρό, τραχύ και σκοτεινό της ήχο. Το 2014 ασχολείται με remixes σε labels με αμιγώς underground πορεία, όπως η Ear to Ground, η Sleaze και η Gynoid Audio, ενώ η χρονιά κλείνει με την ίδια ως guest στα CLR series του Chris Liebing. Η επαφή της με τη Soma Records γίνεται το 2015 και είναι καθοριστικής σημασίας καθώς μέσω αυτής κυκλοφορεί το "Confinded Heart" EP.

 

Με τη τελευταία της δουλειά, "Fear Paralysis" η Rebekah προσπαθεί να επανέλθει σε ένα πιο απλό μοτίβο. Η παραγωγός ερευνά εξονυχιστικά τα ποικίλα είδη του broken beat και αλλά και το στοιχείο της εγκεφαλικής διέγερσης. Από το δεύτερο μισό του album δεν λείπουν τα dance floor focused κομμάτια, αυτή τη φορά με διακεκομμένο bassline και ακόμα πιο έντονο το σκοτεινό στοιχείο.

Μαζί της στο 6 d.o.g.s. θα εμφανιστόυν και οι: Cirkle (Float Records, DSMS), Simos Ares (Cannibal Radio) και Pico (Electrika).