Εμbeerία

Η «Άνθιση του Ελληνικού Ζύθου» και φέτος στο Barley Cargo.

Newsroom 15.5.2016 | 00:00

Η «Άνθιση του Ελληνικού Ζύθου» και φέτος στο Barley Cargo.

Φρέσκιες ιδέες, νέα οράματα, καινούρια Μικροζυθοποιία!
Οι μπυραματισμοί των ιδρυτών και ζυθοποιών αποκαλύπτονται τις Κυριακές της Άνοιξης και του Καλοκαιριού συνοδεία εδεσμάτων και παραδοσιακών γεύσεων σε όλη την Ελληνική Περιφέρεια.

Μοναδικές συνταγές και εξαιρετικά υλικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς χαράζουν νέο μονοπάτι στη ζυθαπόλαυση. Νέα Πρότυπα Μικροζυθοποιία γεννιούνται και ανθίζουν στην Ελληνική Επαρχία. Η γευστική παλέτα του Ελληνικού ζύθου πολλαπλασιάζεται και νέες προτάσεις διευρύνουν το φάσμα των ποιοτικών επιλογών. Βύνη, λυκίσκος, μαγιά, μικροφιλτράρισμα, πικράδα, διαυγές χρώμα, πλούσιο σώμα, υπόγλυκες νότες, απαλό άρωμα, διακριτική σπιρτάδα, φρουτώδης επίγευση, κρεμώδης αφρός, μεστή γεύση, φίνο καβουρδισμένο υπόστρωμα, τροπικά φρούτα, πιπεράτες πινελιές μπαχαρικών... Μοναδικές ισορροπίες σε στρόβιλο ιδιοφυούς μικροζυθοποίησης! Η στήριξη και η ανάδειξη του Ελληνικού ζύθου αποτελεί γενεσιουργός αρχή της φιλοσοφίας του Barley Cargo

Στις Κυριακάτικες Εμbeerίες σας προσκαλούμε να γνωρίσετε από κοντά τους ιδρυτές των Ελληνικών Μικροζυθοποιίων, να σας κεράσουμε και να δοκιμάσετε τις συνταγές τους συνοδεία γαστρονομικών παραδοσιακών εδεσμάτων από τοπικά προϊόντα της επαρχίας του μικροζυθοποιίου.

ΠΟΤΕ15/05/2016 - 26/06/2016
ΠΟΥBARLEY CARGO
Οδηγός Διασκέδαση