Σοφία Σαρρή, Music Escapades

Αvant rock µε µια µικρή δόση σκανδιναβικού black metal, urban ambient, dark-hop

LIFOTEAM 21.10.2017 | 00:00

Η Σοφία Σαρρή είναι ερµηνεύτρια και συνθέτρια µε επιρροές από ολόκληρο το µουσικό σύµπαν. Έχει ερµηνεύσει και συνθέσει για µπάντες διαφορετικού υπόβαθρου, όπως η post rock κολεκτίβα των Night on Earth, πρωτοπόροι indie σκηνής της Αθήνας.

 

Η µουσική της θα µπορούσε να χαρακτηριστεί avant rock µε µια µικρή δόση σκανδιναβικού black metal, urban ambient, dark-hop, ένα σύµπαν χωρίς συµβιβασµούς, που συνδυάζει την κρητική λύρα µε το αναλογικό synth και το δαιµονισµένο χτύπηµα του διπέταλου. Κάθε της κοµµάτι έχει την ιστορία του, συνδέεται µε τη φύση και τα έγχορδα, τα ηλεκτρονικά micro beats µοιάζουν να ενώνονται άψογα µε τα άλλοτε εύθραυστα και άλλοτε δυναµικά φωνητικά της ίδιας, εκδηλώνοντας την παντοδυναµία της φύσης.


Για τη συναυλία της στο ΚΠΙΣΝ η Σοφία Σαρρή πειραµατίζεται τόσο µε παραδοσιακές όσο και µε σύγχρονες φόρµες ενώ ταυτόχρονα ακολουθεί το συνονθύλευµα της µαζικής ηχητικής και µουσικής πληροφόρησης που χαρακτηρίζει τη γενιά της και αφηγείται τα µουσικά µονοπάτια που έχει εξερευνήσει µέχρι σήµερα.

ΠΟΤΕ21/10/2017 - 21/10/2017
ΠΟΥΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»
Οδηγός Μουσικής