Laurel Halo

Η καλλιτέχνης ηλεκτρονικής μουσικής παρουσιάζει στα St Paul's Sessions την τελευταία της δουλειά με τίτλο «Dust»

LIFOTEAM 18.11.2017 | 00:00

Γεννημένη στην Μίσιγκαν των ΗΠΑ η Laurel Halo και πια μόνιμη κάτοικος Βερολίνου, ξεκίνησε τη μουσική της διαδρομή το 2006 με την κυκλοφορία διαφόρων EP στην Hippos in Tanks, ενώ το 2012 έχουμε την κυκλοφορία του ντεμπούτο της άλμπουμ που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση με τίτλο «Quarantine» στην δραστήρια Hyperdub, με το έγκριτο μουσικό περιοδικό The Wire να δίνει τον τίτλο του άλμπουμ της χρονιάς στην ετήσια καθιερωμένη λίστα του.

 

Το 2013 κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ της στην Hyperdub Records με τίτλο «Chance of Rain», συνάπτοντας στη συνέχεια συνεργασίες και ηχογραφήσεις με την Julia Holter και τον Rashad Becker.

 

Φτάνουμε στο 2017 και την κυκλοφορία του πρόσφατου άλμπουμ της με τίτλο «Dust» πάντα στην Hyperdub Records, όπου latin και jazz στοιχεία περιπλέκονται με techno και ambient beats, που σε συνδυασμό με τα εξαίσια φωνητικά της, δημιουργούν ένα ακαταμάχητο ατμοσφαιρικό υβρίδιο ψηφιακών και αναλογικών ήχων, χωρίς περιορισμούς και στερεότυπα. Καλλιτέχνες όπως οι Julia Holter, Michael Salu, Max D, Lafawnday και Klein συμμετέχουν στο «Dust», με τον διεθνή μουσικό τύπο να το κατατάσσει ήδη στα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς που διανύουμε.

 

Στον ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα η Laurel Halo κάνει την Αθήνα και τα St Paul's Sessions σταθμό της ευρωπαϊκής της περιοδείας, παρουσιάζοντας το «Dust», με τον βασικό της συνεργάτη Eli Keszler να την συνοδεύει στα ντραμς.

ΠΟΤΕ18/11/2017 - 18/11/2017
ΠΟΥΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
Οδηγός Μουσικής