City of the Sun

Ορχηστρικό τρίο από την Νέα Υόρκη που συνδυάζει indie και flamenco ήχους

LIFOTEAM 31.8.2017 | 00:00

Οι City of the Sun είναι ένα ορχηστρικό τρίο που κινείται μεταξύ indie, rock, flamenco και post-rock ηχοχρωμάτων. Σχηματίστηκαν το 2011 από τον John Pita, τον Avi Snow (κιθάρα) και τον Zach Para (κρουστά). Έχοντας αναπτυχθεί μουσικά και καλλιτεχνικά ως μουσικοί δρόμου στην γενέτειρά τους, τη Νέα Υόρκη, έλαβαν για πρώτη φορά αναγνώριση και προσοχή από το ευρύτερο κοινό, παίζοντας σε ένα TED conference του 2013.

 

Από τότε, οι City of the Sun εμφανίστηκαν ως headliners και πραγματοποίησαν sold-out εμφανίσεις σε σημαντικά venues της Νέας Υόρκης όπως το Gramercy Theater και το Brooklyn Bowl, έπαιξαν σε μουσικά φεστιβάλ όπως τα SXSW, Firefly, CMJ και το φεστιβάλ του CBGB’s μεταξύ άλλων.

 

Το 2016 οι City of the Sun κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο LP τους “To the Sun and All the Cities in Between”, φτάνοντας στη θέση #12 του Billboard Jazz Albums chart. Το single “Everything” έφτασε στη θέση #2 του US Viral 50 chart του Spotify και στη θέση #5 του Global Viral Chart της ίδιας πλατφόρμας, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει περισσότερες από 5 εκατομμύρια αναπαραγωγές μέχρι σήμερα.

ΠΟΤΕ31/08/2017 - 31/08/2017
ΠΟΥGAGARIN 205
Οδηγός Μουσικής