Ben Montero/ Blue Lagoon

Ψυχαιδελικός ρομαντισμός από τον εικαστικό και μουσικό Ben Montero

LIFOTEAM 23.7.2017 | 00:00

Montero

O Montero είναι ο εικαστικός και μουσικός Ben Montero. Κινείται στο πλαίσιο της πλούσιας soft rock παράδοσης, ανανεώνοντας το ρομαντικό κλασικισμό της χρυσής εποχής του ερωτικού τραγουδιού με μια ψυχεδελική ποπ παλέτα. Με έμφαση στα καθαρά φωνητικά, τις δραματικές μελωδίες, τις πλούσιες ενορχηστρώσεις και την dreamy glam μεγαλοπρέπεια, ο Montero ανοίγεται στον ευγενικά σουρεαλιστικό κόσμο της ρομαντικής προσμονής και του θαύματος.

 

O Montero κατάγεται από την Μελβούρνη της Αυστραλίας και, με βάση την Αθήνα, έχει ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του εμφανίσεις οι οποίες θα κορυφωθούν με το πανευρωπαϊκό τουρ, support στον Mac Demarco, τον Νοέμβριο του 2017. Έχει ήδη έτοιμο τον πρώτο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018, οποίος ηχογραφήθηκε στο στούντιο του Mark Ronson στο Λονδίνο με παραγωγή του Jay Watson των Tame Impala, Pond και Gum και engineered by Ricky Damian.

 

http://www.bjennymontero.com/
https://www.facebook.com/monteroband/

Blue Lagoon
Ιδρυτικό μέλος και resident DJ του Κορμοράνου από το 2002, ο Blue Lagoon έχει παίξει σε αμέτρητα πάρτι, μπαρ, κλαμπ και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, συχνά φιλοξενώντας, ανοίγοντας ή κλείνοντας ένα ετερόκλητο φάσμα διεθνών καλλιτεχνών, από τους Erol Alkan, Busy P, Diplo, Skream, Breakbot, Nancy Whang και Maurice Fulton μέχρι τους Mykki Blanco, Alexis Taylor, Nosaj Thing, Max Tundra, Kindness και The Fiery Furnaces.


http://www.kormoranos.gr/

ΠΟΤΕ23/07/2017 - 23/07/2017
ΠΟΥBios. ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Rooftop
Οδηγός Μουσικής