Ejekt Festival, Day 1: The Killers/ The Kills/ Circa Waves/ Deaf Radio

To μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει

LIFOTEAM 24.6.2017 | 00:00

Ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ της χώρας, το Ejekt επιστρέφει και φέτος με δύο ημέρες γεμάτες ζωντανές εμφανίσεις σημαντικών και αγαπημένων καλλιτεχνών. Το line up της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις από τους The Killers, The Kills, Circa Waves και τους Έλληνες Deaf Radio.

 

The Killers

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν δισκογραφικά το 2004 με το πολυπλατινένιο “Hot Fuss”,οι Killers γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Η χαρακτηριστική φωνή του Brandon Flowers και οι εθιστικές μελωδίες σε τραγούδια όπως τα “Mr.Brightside”, “Somebody Told Me”, “Smile Like You Mean It”, “Jenny Was A Friend of Mine” και“All These Things That I've Done” πέρασαν αμέσως στο πάνθεον της μουσικής δεκαετίας των 00ς.

 

To “Sam's Town” που ακολούθησε το 2006, σε παραγωγή Flood (New Order, U2, Nine Inch Nails, κλπ) και Alan Moulder (Foo Fighters, Arctic Monkeys, Editors, κλπ), με τραγούδια όπως τα “When You Were Young” και “Read My Mind”,έγινε κι αυτό πλατινένιο και τους καθιέρωσε. Η επιτυχία συνεχίστηκε με το –επίσης πολυπλατινένιο - “Day & Age” του 2008, σε παραγωγή Stuart Price (Madonna, Kylie, Pet Shop Boys, κλπ), με το “Human” και το “Spaceman” να ξεχωρίζουν.

 

Συνολικά, στην καριέρα τους έχουν πουλήσει πάνω από 22.000.000 άλμπουμς παγκοσμίως.
Το 2017 θα επιστρέψουν στη δισκογραφία, με τον 5ο δίσκο της καριέρας τους. Έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και θα είναι σε παραγωγή του Jacknife Lee, παραγωγού των U2, REM, Kasabian, Snow Patrol.

 

The Kills 
Η Alison Mosshart και ο Jamie Hince έρχονται στην Ελλάδα κάνοντας ένα από τα ανεκπλήρωτα όνειρα του εγχώριου indie και rock κοινού πραγματικότητα.

 

“Doing It To Death”, “Future Starts Slow”, “U R A Fever”, “Heart Of A Dog”, “The Last Goodbye”, “Siberian Nights”, “Black Balloon”, “Last Day of Magic”, “Cheap and Cheerful” είναι μόνο λίγα από τα εξαιρετικά τραγούδια από τη δισκογραφία τους που έχουν καταφέρει να γίνουν επιτυχίες, με εκατομμύρια views και συμμετοχές σε soundtrack πολλών γνωστών τηλεοπτικών σειρών (Peaky Blinders, Grey's Anatomy, True Blood, The Good Wife, Misfits, Gossip Girl, Entourage, House, Criminal Minds, κλπ) και ταινιών (Children of Men, Push, Friday the 13th, κλπ).

 

Από το 2003, όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους “Keep On Your Mean Side” και προκάλεσε τις αναμενόμενες συγκρίσεις με τους White Stripes. Η φήμη τους έχει εξαπλωθεί πέρα από το ίδιο το συγκρότημα, τόσο λόγω της συμμετοχής της Alison στους Dead Weather του Jack White, όσο και λόγω του γάμου του Jamie με την Kate Moss. Όμως, το δίδυμο έχει αποδείξει ότι για αυτούς, το συγκρότημα είναι η βασική προτεραιότητα.

ΠΟΤΕ24/06/2017 - 24/06/2017
ΠΟΥΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ
Οδηγός Μουσικής