Black Lips, A Victim of Society

Οι garage rockers απ' την Atlanta επιστρέφουν με νέο δίσκο στην Αθήνα

LIFOTEAM 24.8.2017 | 00:00

Τα κακά παιδιά από την Atlanta επιστρέφουν με νέο δίσκο στην Αθήνα. Το νέο τους άλμπουμ “Satan’s Graffity or God’s Art” κυκλοφορεί τον Μάιο από την Vice Records σε παραγωγή Sean Lennon (γιο του John Lennon) και κατά τα λεγόμενα τους αποτελεί την πιο μουσικά εξελιγμένη έως τώρα δουλειά τους, χωρίς να μειώνει την αμεσότητα και τον βρώμικο rock n’ roll χαρακτήρα της μπάντας.

 

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει guest φωνητικά από τη Yoko Ono καθώς και συμμετοχή από τον Saul Adamczewski των Fat White Family. Ο Jack Hines, κιθαρίστας του συγκροτήματος από το 2002 μέχρι το 2004 επιστρέφει ξανά στη σύνθεση συναντώντας τα καινούρια μέλη: τον Oakley Munson (ντραμς) και την Zumi Rosow (σαξόφωνο).

 

Οι Black Lips επιλέγουν τα τελευταία χρόνια να παίζουν σε μέρη που άλλα δημοφιλή σχήματα συνήθως αγνοούν όπως το Ιράκ, την Ιορδανία, τον Λίβανο και την Αίγυπτο.

 

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι A Victim Of Society που δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα από τον Βαγγέλη Μακρή (φωνή, κιθάρα) και τον Φώτη Ντούσκα (κιθάρα). Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν μια κασέτα με έξι κομμάτια που έγραψαν και έφτιαξαν μόνοι τους σε 120 αντίτυπα, τα οποία εξαντλήθηκαν. Στην συνέχεια κυκλοφόρησαν ένα 7-ιντσο EP με τα κομμάτια “Fake Friends” και “You’re Gonna Hate Me”. Tο κομμάτι τους “You’re Gonna Hate Me” συμπεριλήφθηκε στην συλλογή Reverb Conspiracy vol.1 μαζί με συγκροτήματα όπως οι The KVB, Dead Skeletons, The Underground Youth και πολλοί άλλοι. Τον Απρίλιο του 2014 κυκλοφόρησαν το “Distractions”, από την Inner Ear. Έχουν παίξει live με συγκροτήματα όπως οι The Black Angels, Moon Duo, Dirty Beaches και Disappears. Σήμερα, έχουν γίνει τρεις, με τον Παντελή Καρασεβδά στα drums. Πέρασαν δυο χρόνια παίζοντας live στους περισσότερους χώρους της Αθήνας και συνθέτοντας το Freaktown το οποίο και ηχογράφησαν το καλοκαίρι του 2016. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 26 Απριλίου από την Inner Ear Records.

ΠΟΤΕ24/08/2017 - 24/08/2017
ΠΟΥGAGARIN 205
Οδηγός Μουσικής