Δύο αθηναϊκές μπάντες σε ένα κοινό live στο Ρομάντσο, τη Κυριακή 26 Μαρτίου. Οι Playground Theory μετά από δύο album ετοιμάζουν νέο υλικό και οι Magenta Flaws μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album,“Corridor”.

 

O ήχος των Playground Theory έχει χαρακτηριστεί ατμοσφαιρική pop, cinematic, dream pop, ενώ στο καινούριο υλικό τους είναι παρόντα παραδοσιακά και ανατολικά στοιχεία. Το 2013 κυκλοφόρησε το επίσημο ντεμπούτο τους, το "Speaking Of Secrets" από την Puzzlemusik. Τον Ιανουάριο του 2016 κυκλοφόρησαν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά “Connect The Dots”, από την οποία αναδείχθηκαν δύο digital singles (“Little Things” και “Rain”).

 

Οι Μagenta Flaws είναι ένα πενταμελές συγκρότημα σε αποχρώσεις ματζέντα. Στα πρώτα τους βήματα, επηρεασμένοι από την πειραματική ambient σκηνή, παρουσίασαν τα «Landscape» (2007) & «Liebe» (2008). Ακολούθησε μια μακρά περίοδος συνεχούς πειραματισμού σε δυνατότητες και ικανότητες, οι ήχοι άλλαξαν και δημιουργήθηκε το πρώτο άλμπουμ τους, «Corridor», που κυκλοφόρησε ψηφιακά το Δεκέμβριο του 2016. Ο τωρινός ήχος τους εναλλάσσεται μεταξύ της trip hop και της alternative rock.

 

ΠΟΤΕ26/03/2017 - 26/03/2017
ΠΟΥBios. ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Οδηγός Μουσικής