Tommy Genesis

Η underground rap βασίλισσα του ίντερνετ έρχεται στην Αθήνα

LIFOTEAM 27.5.2017 | 00:00

Η Καναδή Tommy Genesis έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 27 Μαΐου στο six d.o.g.s.

 

H Genesis ανήκει στην αμερικάνικη underground hip hop σκηνή, σπάει τα στερεότυπα και προκαλεί μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα, άλλωστε η ίδια αποκαλεί τη μουσική της «φετιχιστικό ραπ» (fetish rap). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βανκούβερ, όπου από μικρή έγραφε ποίηση, σκιτσάριζε και ζωγράφιζε πίνακες, πράγμα που την οδήγησε στη σχολή Καλών Τεχνών και στη συνέχεια στην απασχόλησή της με τον κινηματογράφο και τη γλυπτική.

 

Το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο World Vision κυκλοφόρησε το 2015. Ένα άλμπουμ γεμάτο κομμάτια με προκλητικούς στίχους για τη σεξουαλική απελευθέρωση, ξεκάθαρες αναφορές στο σαδομαζοχισμό και περιγραφικές στιγμές πάθους.

 

Αυτή τη στιγμή η Genesis βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης του δεύτερού της άλμπουμ, World Vision 2, το οποίο σηματοδοτεί τη νέα της συνεργασία με την Downtown/Interscope Records και αποτελεί το δεύτερο μέρος της τριλογίας World Vision.

 

Το live θα ανοίξει ο Tosin Martyns. Γεννημένος στη Νιγηρία το 1990 και μεγαλωμένος στην Αθήνα, ο Martyns ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα ως μέλος της εκκλησιαστικής παιδικής χορωδίας. Ακολούθησαν μαθήματα ντραμς και πλήκτρων και η δημιουργία του συγκροτήματος «Le’s Blanc’s». Το συγκρότημα έχει πλέον διαλυθεί αλλά ο ίδιος  συνεχίζει να γράφει, να ηχογραφεί και να εκτελεί τα δικά του κομμάτια επηρεασμένος από reggae και afrobeat ακούσματα.

 

Facebook: https://www.facebook.com/TosinMartyns.officialPage/?fref=ts

Soundcloud: https://soundcloud.com/tosin-martyns

ΠΟΤΕ27/05/2017 - 27/05/2017
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής