Στις 10 Δεκεμβρίου ο Theodore θα βρεθεί στο six d.o.g.s για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, 7 και It Is But It's Not.

 

Μαζί με την πενταμελή μπάντα του, μέλος της οποίας είναι και η Melentini, καθώς και μια ομάδα που επιμελείται σταθερά τον ήχο και τα φώτα σε κάθε live του, ο Theodore επιχειρεί μέσα από τις παραστάσεις του να παρασύρει το κοινό σε μια διαφορετική, άκρως ατμοσφαιρική εμπειρία.

 

Ο 24χρονος Theodore είναι ένας συνθέτης, performer και πολυοργανίστας με αξιοσημείωτη πορεία. Oι επιρροές του, από τους Pink Floyd και Radiohead, σε συνδυασμό́ με τις σπουδές του στο πιάνο και την παραδοσιακή́ ελληνική́ μουσική́, του δίνουν μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους Έλληνες σύγχρονους δημιουργούς.

 

Σε μια ευρεία γκάμα ατμοσφαιρικής, ψυχεδελικής και ambient υπόστασης, ο ταλαντούχος αυτός μουσικός δίνει μια ιδιάζουσα, δική του ηλεκτρονική post-rock τεχνοτροπία και αντίληψη στη σύνθεση και υλοποίηση της μουσικής του, αφήνοντας ανοιχτές τις πόρτες στον κλασικό ρομαντισμό.

 

ΠΟΤΕ10/12/2016 - 10/12/2016
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής