Τρεις ταξιδιώτες του σύγχρονου psych/noise ήχου από την Ελλάδα και τη Βρετανία διαταράσσουν τον ύπνο του δικαίου, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στη σκηνή του six d.o.g.s:

Rita Mosss είναι μία καλλιτέχνιδα που ασχολείται με τα γενικά εικαστικά από το 1960 και πάντα επιλέγει άλλους να εκτελέσουν το έργο της. Η μουσική της είναι μία μίξη από punk/rock/noise. Με τους συγκεκριμένους εκτελεστές του μουσικού της έργου ασχολείται από το 2010. Έχει κυκλοφορήσει μόνη της δύο άλμπουμς με μεγάλη επιτυχία, το "Ass" το 2012 και το ομώνυμο "RITA MOΣΣΣ" το 2014 και φέτος το Δεκέμβριο ελπίζει κι ένα τρίτο με τίτλο "period sex after vomit". Μόλις ολοκλήρωσε ένα mini greek tour με τους Friend of Gods. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλά live εντός Ελλάδος σε πολλά και διάφορα μέρη με πολλά και διάφορα καταπληκτικά συγκροτήματα. Το καλοκαίρι του 2015 έδωσε τα πρώτα live της εκτός συνόρων. Έχει συμμετάσχει σε ζωντανές εμφανίσεις των The Men, DIEDIEDIE!, Parquet Courts, Nu Sensae, Beloved Binge, Paola, Karra Vasili. Επίσης έχει δει τους Rolling Stones 6 φορές.

 

Μέλη των Dethscalator (noise rock, UK), Τhrone (heavy rock/doom, UK), Rectum IV (έγκλημα και τιμωρία) και Kooba Tercu (χαλασμένα παράσιτα από αυτά τα γκρι/άσπρα), ενώνονται σε αποστολή σύνθλιψης συχνοτήτων και μυαλών μέσω του psych/kraut/noise ευγενούς κτήνους, που ακούει στο όνομα Casual Nun. Έχοντας παίξει το πρώτο τους live μαζί με τους Βοng, τα δύο τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί πλάι σε μπάντες όπως οι Endless Boogie, Pigs Pigs Pigs Pigs, Pigs, Pigs, Pigs, Wrekmeister Harmonies και Consumer Electronics. Το πρώτο τους 12" στην λονδρέζικη Hominid Sounds τον Σεπτέμβρη του 2016, είναι ένα τιμωρητικό συνονθύλευμα θορύβου, διπλών ντράμς, σκληρών επαναλαμβανόμενων ρυθμών και spaced out φωνητικών.

 

Οι Melt Mountain δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2014 και το πρώτο ομώνυμο EP τους κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά από την Ιnner Ear. Στους επόμενους μήνες το κουαρτέτο δραστηριοποιήθηκε στην πολυάσχολη σκηνή της Αθήνας και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ανοίγοντας συναυλίες ονομάτων όπως οι Moon Duo από το Σαν Φρανσίσκο. Στις αρχές του 2016 ξεκίνησαν να ηχογραφούν το πρώτο τους LP, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες.

ΠΟΤΕ04/12/2016 - 04/12/2016
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής