Οι Dub Pistols επιστρέφουν στην Αθήνα! Το εκρηκτικό Βρετανικό dub / big beat / ska-punk σχήμα του Barry Ashworth, το οποίο φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην παγκόσμια μουσική σκηνή, θα βρίσκεται για μία και μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club!


Οι Dub Pistols, από τις μεγαλύτερες dub και big beat μπάντες της Μεγάλης Βρετανίας, ιδρύθηκαν το 1996 από τον Barry Ashworth και πρωτοεμφανίστηκαν στο μουσικό στερέωμα  στα τέλη του 1998 με τα singles "There's Gonna Be a Riot" και "Best Got Better".

 

Tο δισκογραφικό τους ντεμπούτο "Point Blank" παρουσιάστηκε από την Concrete Records την ίδια χρονιά. Έπρεπε να περάσουν 3 ακόμη χρόνια για να έρθει το, εμβληματικό για το συγκρότημα, LP "Six Million Ways To Live" από την Distinktive Records που τουςέκανε παγκόσμια γνωστούς στη dub σκηνή.

 

Εκτοτε, έχουν ακολουθήσει 5 ακόμη albums: Speakers and Tweeters (2007), Rum & Coke (2009), Music Is My M16 (2011), WorshippingThe Dollar (2012) και "The Return Of The Pistoleros" (2015). Έχουν κάνει πολύ επιτυχημένα mash-ups για τον Μοby, τους Limp Bizkit, τον Ian Brown, τους Korn και τον  Bono. Ε


Οι Dub Pistols είναι η μπάντα που θα ήθελαν όλοι να έχουν στο party τους. Έχοντας πλέον μία πορεία 20 ετών στις πλάτες τους, παραμένουν ικανοί να σε παρασύρουν στους  αστείρευτους ρυθμούς τους, όπως ακριβώς μαγεύουν τα ακροατήριά τους, όλα αυτά τα χρόνια, με το εξαιρετικό μίγμα ska, reggae, dub, hip hop και drum 'n' base που αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό του ήχου τους.

ΠΟΤΕ15/12/2016 - 15/12/2016
ΠΟΥFUZZ CLUB
Οδηγός Μουσικής