Baby Guru, Whereswilder, The Voyage Limpid Sound θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου λίγο πριν τις νέες τους δισκογραφικές κυκλοφορίες. 

 

Baby Guru
Πλέον ως τετράδα, οι Baby Guru συνεχίζουν να παράγουν χωρίς παύση από το 2010 τόσο ως μπάντα όσο και ως μονάδες. Με 7 κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους (Yogi Sister EPs vol. 1-3, Baby Guru, Pieces, Marginalia, Sunshine Special), εμφανίσεις σε διεθνή φεστιβάλ (CMJ, Eurosonic, Europavox) και διακρίσεις από μεγάλα μουσικά μέσα (MTV IGGY's Top 5 Discoveries @ CMJ) αποτελούν μία από τις πιο δημιουργικές ομάδες μουσικών της χώρας.


 

Whereswilder
Η αρχή έγινε με την κυκλοφορία του Yearling (Six D.O.G.S Records) στις αρχές του 2015.
Μέσα σε μία χρονιά οι Whereswilder ταξίδεψαν σε Ελλάδα και Βαλκάνια, άνοιξαν την Terra Stage του Rockwave Festival '16 και ετοίμασαν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά που θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear.

 

The Voyage Limpid Sound
Είναι ενα rock σχήμα από την Αθήνα. Μετρούν πλέον τέσσερις δίσκους με τον πρώτο εξ αυτών να κυκλοφορεί μόλις το 2000 με τίτλο "Electronically Enhanced Dream". Η πιο πρόσφατη δουλειά της μπάντας φέρει τον τίτλο "Voyageölogy" και αποτελεί μια συλλογή απο ηχογραφήσεις των 10 πρώτων χρόνων τους. Στις 21/10 θα παρουσιάσουν ένα νέο κύκλο τραγουδιών που έχει γραφτεί ειδικά για την περίσταση, υπό την ονομασία "Thirteen Religious Bagatelles".



ΠΟΤΕ21/10/2016 - 21/10/2016
ΠΟΥΑΝ CLUB
Οδηγός Μουσικής