Η Μεγάλη Επιστροφή της Ποτοαπαγόρευσης στα Fridays Γλυφάδας

Χαμηλός φωτισμός, jazz υπόκρουση, live saxophone & DJ set, film noir βραδιές και όχι μόνο. Κάθε Τετάρτη μεταφερθείτε νοητά σε εκείνες τις δεκαετίες που οι γυναίκες φορούσαν κραγιόν στο χρώμα του κόκκινου κρασιού και οι άντρες κρύβονταν κάτω από πλατύγυρα καπέλα.

LIFOTEAM 28.9.2016 | 00:00

 

Λένε ότι το κρυφό είναι πιο γοητευτικό και το παράνομο πιο γλυκό. Δίκιο έχουν. Μπορεί η εποχή της Ποτοαπαγόρευσης να δυσκόλεψε, αρχικά, όσους αγαπούσαν το αλκοόλ αλλά στο τέλος κυριάρχησαν τα μυστικά bar. Μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα υπήρχε παντού. Η μαφία δρούσε ανενόχλητη, ο Αλ Καπόνε μεγαλουργούσε, οι μυστικές συναντήσεις έγιναν καθεστώς και οι πόλεις ζούσαν περισσότερο στο σκοτάδι και λιγότερο στο φως.

 

Κάθε Τετάρτη τα Fridays Γλυφάδας αναβιώνουν την εποχή που η mafia είχε στα χέρια της κάθε εξουσία!

 

Αυτή την ατμόσφαιρα, με τον χαμηλό φωτισμό και την jazz υπόκρουση, θα μεταφέρουμε τις Τετάρτες στα Fridays Γλυφάδας. Με live saxophone & DJ set και με όλες τις φιάλες κρασιού -50%, σας προσκαλούμε να πρωταγωνιστήσετε στις δικές μας film noir βραδιές και να μεταφερθείτε νοητά σε εκείνες τις δεκαετίες που οι γυναίκες φορούσαν κραγιόν στο χρώμα του κόκκινου κρασιού και οι άντρες κρύβονταν κάτω από πλατύγυρα καπέλα.

 

Τα Fridays Γλυφάδας σας περιμένουν με πολλές εκπλήξεις και με το αλκοόλ να προσφέρεται μυστικά αλλά όχι ενοχικά. Ενημερώστε διακριτικά τους γνωστούς σας, μιλήστε στους φίλους σας για την μυστική μας αποστολή και ελάτε να γιορτάσουμε την ελευθερία να μιλάμε ανοιχτά και τίμια κάθε φορά που έχουμε απέναντι μας τον barman.

 

Δηλώστε παρουσία εδώ

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

ΠΟΤΕ28/09/2016 - 28/09/2016
ΠΟΥTGI FRIDAYS ΓΛΥΦΑΔΑ
Οδηγός Μουσικής