Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος : «Βαβέλ»

LIFOTEAM 9.9.2016 | 00:00

Ύστερα από μία απόλυτα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή Βαβέλ τους, στη μοναδική αθηναϊκή τους συναυλία:

 

Η Νατάσσα Μποφίλιου  γιορτάζει για μία και μοναδική βραδιά στην Αθήνα με τους συνεργάτες της και μαζί υπόσχονται ένα από τα πιο δυνατά και παθιασμένα live τους! Τα νέα και ήδη αγαπημένα τραγούδια της Βαβέλ μπερδεύονται αρμονικά με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της πιο δυναμικής τριάδας του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού καθώς και με σοφά επιλεγμένες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, σε ένα πρόγραμμα που συναρπάζει και συγκινεί.

 

Και όπως λένε οι ίδιοι: «στη δική μας ΒΑΒΕΛ εξαργυρώνονται όλες οι γλώσσες, αρκεί να μιλάνε αληθινά. Ανυπομονούμε να σας ξεναγήσουμε στον καινούργιο μας κόσμο για μία μοναδική βραδιά, στην Αθήνα".

 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού θα συγκεντρώνει φάρμακα, βρεφικά γάλατα, πάνες και παιδικές κρέμες, τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας άπορους και άνεργους που τα έχουν ανάγκη.

ΠΟΤΕ09/09/2016 - 09/09/2016
ΠΟΥΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ
Οδηγός Μουσικής