Το Τριανόν ανοίγει την σκεπή του, γίνεται θερινό και σας προσκαλεί στο 1ο του μουσικό Φεστιβάλ κάτω από τον Αττικό ουρανό.

Πρόγραμμα Συναυλιών


30/6  Πέμπτη

Πέτρος Μάλαμας - Petros Malamas κουαρτέτ

Ο Πέτρος Μάλαμας με τον Νίκο Παπαϊωάννου και τον Θάνο Καζαντζή παρουσιάζουνε με τύμπανα, κιθάρα και βιολοντσέλο ακουστικά τραγούδια και τραγωδίες ανήκουστες

Τεφλόν

Οι Τεφλόν είναι ένα ελληνικό μουσικό συγκρότημα που έχει γράψει ιστορία στον χώρο της ροκ μουσικής με τις πρωτοποριακές συνθέσεις τους, τους στίχους, τα ευφάνταστα εξώφυλλα τους,  τις πειραματικές ενορχηστρώσεις και τις ηχογραφήσεις τους. 

 

1/7 Παρασκεύη 
Theodore

Ση μουσική του συνδυάζει αρμονικά κλασσικούς με ηλεκτρονικούς ήχους. Δινει μεγάλη σημασία στην αφήγηση και τη δημιουργία εικόνων, με τρόπο που να σε ταξιδεύουν από το φως στο σκοτάδι.

George Gaudy & Sun

Ο γνωστός τραγουδοποιός θα παίξει τραγούδια από την δισκογραφία του σε μία δυνατή και ατμοσφαιρική εμφάνιση στο Τριανόν. Τον πλαισιώνουν οι SUN, με τον αναλογικό, χειροποίητο ήχο τους.

 

2/7 Σάββατο

Tango With Lions

Τα τραγούδια των Tango with Lions είναι ένας μεγάλος περίπατος, όπου οι γλυκόπικρες μελωδίες και οι ονειρικοί στίχοι συναντούν γεμάτες ενορχηστρώσεις.

Gautier

Ο νέος τραγουδοποιός και τραγουδιστής Gautier, μετά την ανάδειξή του από το Jumping Fish, τις δύο μεγάλες του επιτυχίες «Home» και «You give me love», επιστρέφει δυναμικά με νέο υλικό που αναμένεται να ακουστεί πολύ.

 

 

 

ΠΟΤΕ30/06/2016 - 02/07/2016
ΠΟΥΤΡΙΑΝΟΝ
Οδηγός Μουσικής