Βδέλυγμα

Το συγκρότημα παρουσιάζει το πρώτο του EP με τίτλο «Κρέμα»

LIFOTEAM 6.5.2016 | 00:00

Παρασκευή 6 Μαΐου το Βδέλυγμα μας συστήνει το νέο του "Κρέμα EP", πρώτη του κυκλοφορία μετά από καιρό, στο six d.o.g.s.

 

Παρέα με τον Δημήτρη Πάσχο (Indico) στο μπάσο, θα παρουσιάσουν κομμάτια – προσωπικές ιστορίες, θα προσεγγίσουν ειρωνικά το "παραδοσιακο" hip hop, θα αφηγηθούν πότε ερωτικές και πότε δυσοίωνες ιστορίες.

 

Πριν συμπληρωθούν δυο χρόνια από τον πρώτο solo δίσκο του, "Σονάτα του Βδελύγματος", που κυκλοφόρησε μέσω της ομάδας Θέατρο Δρόμου της οποίας και συνεχίζει να είναι μέλος, θα συναντήσει επίσης στη σκηνή τον Renegade Instruments, τους EMES, τον Sonder και τον Αόρατο Εχθρό.

 

Ο Renegade Ιnstruments ετοιμάζει ένα αυστηρά instrumental hip hop πρόγραμμα με κομμάτια τόσο από τον τελευταίο του δίσκο «Ρεμπελ» όσο και αρκετά νέα από τον επερχόμενο δίσκο του, με τίτλο "X". Ένα σετ realtime ενορχήστρωσης με ένα mpc, ένα πικάπ, ένα μείκτη και αρκετά effects.

 

Οι EMES είναι μια τετραμελής rap μπάντα, που παντρεύει το καθαρόαιμο ράπισμα, με τον ποιητικό λόγο και το Funky-Jazz γούστο του Dj D-Qua στα turntables. Θα παρουσιάσουν κομμάτια από διάφορες παλιότερες αλλά και μελλοντικές δουλειές.

 

Ο Sonder είναι ένας νέος MC, που παρέα με τους Βδέλυγμα, Renegade Instruments και Drugitiz ετοιμάζει αυτό το διάστημα την πρώτη του δουλειά. Πλέκει τον πολιτικό λόγο με την ψυχοσυνθετική αναζήτηση και το ατόφιο καθημερινό χιούμορ με τις ερωτικές μας κατρακύλες.

 

Ο Αόρατος Εχθρός, το έτερο μέλος του Θέατρο Δρόμου που συμμετέχει στη συναυλία, εμφανίζεται λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του EP, "66%". Ευθείς επιθέσεις στην πολιτική ορθότητα εναλλάσσονται με κομμάτια που μέχρι να το καταλάβεις έχουν γίνει battle και σε έχουν βάλει στη θέση σου.

 

Στο six d.o.g.s θα διατίθεται το λοκαίνουργιο Κρέμα EP, καθώς και άλλες κυκλοφορίες των καλλιτεχνών.

ΠΟΤΕ06/05/2016 - 06/05/2016
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής