Οι χορογραφημένες οφθαλμαπάτες των Momix στο Μέγαρο Μουσικής

Η βραβευμένη με Emmy ομάδα γιορτάζει 35 χρόνια παρουσίας με μία φαντασμαγορική επετειακή παράσταση

The LiFO team, 7.6.2018 | 13:25

Από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου οι Momix στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μια φαντασμαγορική επετειακή παράσταση. Χορός, ακροβατικά, θέατρο, τσίρκο, βίντεο, ειδικά εφέ – το πολυσυλλεκτικό ύφος των Momix είναι σίγουρα αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν.

 

Υπό την καθοδήγηση του αναγνωρισμένου και πολυβραβευμένου χορογράφου Moses Pendleton, έχουν συμμετάσχει στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ του κόσμου, με πιο πρόσφατη την παρουσίασή τους στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, ενώ έχουν διακριθεί και με βραβείο Emmy.

 

Η παράσταση περιλαμβάνει αγαπημένες χορογραφίες από το ρεπερτόριο της ομάδας, αλλά και φρέσκιες προσθήκες με τη συμβολή τεσσάρων νέων χορογραφιών, οι οποίες θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά.

 

Οι χορογραφημένες οφθαλμαπάτες των Momix στο Μέγαρο Μουσικής
Χορός, ακροβατικά, θέατρο, τσίρκο, βίντεο, ειδικά εφέ – το πολυσυλλεκτικό ύφος των Momix είναι σίγουρα αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν.

 

Info:

Viva Momix

19 – 23 Ιουνίου 2018

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Ώρα: 21:00

Εισιτήριο: VIP: 65 ευρώ, Α Ζώνη: 50 ευρώ, Β Ζώνη: 40 ευρώ, Γ Ζώνη: 30 ευρώ, Παιδιά, Μαθητές, Φοιτητές, Άνεργοι, 65+: 25 ευρώ στην Γ Ζώνη

Προπώληση: Ταμεία Μεγάρου Αθηνών | Καταστήματα Public | www.megaron.gr | 210 7282333

Οδηγός Θεάτρου