Η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή του «Ρωμαίος και Ιουλιέττα»

300 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας του Σαρλ Γκουνό

LIFOTEAM 20.2.2018 | 15:45

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 300 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της όπερας του Σαρλ Γκουνό «Ρωμαίος και Ιουλιέττα» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, στις 19.00.

 

H πεντάπρακτη όπερα του Σαρλ Γκουνό παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο πλαίσιο του Κύκλου Γαλλική Όπερα και της φετινής επετείου των 200 ετών από τη γέννηση του συνθέτη.

 

Από τις 25 Φεβρουαρίου και για έξι παραστάσεις το έργο ορόσημο του γαλλικού ρεπερτορίου θα παρουσιαστεί στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη.

 

Η όπερα «Ρωμαίος και Ιουλιέττα» του Γκουνό παραμένει μέχρι σήμερα μακράν η δημοφιλέστερη μελοποίηση του σαιξπηρικού δράματος.

 

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή -με την επίδειξη δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας-, θα γίνει στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου), την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 από τις 12.00 έως τις 15.00. Σημειώνεται ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο εισιτήρια. Πληροφορίες: 2130885700

 

 

 

Οδηγός Θεάτρου