Το βραβευμένο «Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά

Η παγκόσμια επιτυχία των Ντάνκαν Μακμίλαν και Τζώνυ Ντόναχο για λίγες μόνο παραστάσεις στο θέατρο Tempus Verum

The LiFO team, 17.1.2018 | 17:46

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις της περασμένης άνοιξης, το «Όλα Αυτά τα Υπέροχα Πράγματα» ανεβαίνει ξανά στην Αθήνα, σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη, με την ηθοποιό Μελίνα Θεοχαρίδου επί σκηνής.

 

Το πολυβραβευμένο έργο του Ντάνκαν Μακμίλαν (1984, Πνεύμονες) και του Τζώνυ Ντόναχο θα παιχτεί στο «Tempus Verum - Εν Αθήναις» από τις 10 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 19:00 για 8 μόνο παραστάσεις.

 

Η μαμά ενός επτάχρονου κοριτσιού κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. «Ήταν κάτι εντελώς ανόητο, κάτι που συμβαίνει όταν κάποιος δεν μπορεί με τίποτα να είναι ευτυχισμένος», της είπαν. Το κοριτσάκι θέλοντας να βοηθήσει τη μητέρα του ξεκινάει μια λίστα με κάθε υπέροχο πράγμα στον κόσμο για το οποίο αξίζει κανείς να ζει. Ενήλικας πια, έρχεται να διηγηθεί την ιστορία της, παρακινώντας το κοινό να παίξει τους υπόλοιπους χαρακτήρες της ζωής της.

 

Το «Every Brilliant Thing» ανέβηκε για πρώτη φορά το 2013 στην Αγγλία και έκτοτε ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο. Έχει αποσπάσει το βραβείο Critics’ Pick των New York Times και τις διθυραμβικές κριτικές των Guardian, Time Out, Independent, Evening Standard, Telegraph και Sunday Times, ενώ έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία - τώρα και στην Ελλάδα.

 

Το βραβευμένο «Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Φωτογραφίες: Πάνος Μιχαήλ

 

Συντελεστές

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος

Προσαρμογή κειμένου: Ιόλη Ανδρεάδη & Άρης Ασπρούλης

Σκηνοθεσία - Κίνηση: Ιόλη Ανδρεάδη

Σκηνικός χώρος - Κοστούμι: Δήμητρα Λιάκουρα

Φωτισμός: Χριστίνα Θανάσουλα

Φωτογραφίες: Πάνος Μιχαήλ

 

Ερμηνεύει η Μελίνα Θεοχαρίδου

 

Info

10/2- 31/3

Σάββατο: 19:00

Tempus Verum - Εν Αθήναις

Ιάκχου 19, Γκάζι, Τηλ.: 2103425170

Είσοδος 12 ευρώ

Οδηγός Θεάτρου