Ολοκληρώθηκε το καστ για το Μισάνθρωπο της Ιόλης Ανδρεάδη

Το έργο του Μολιέρου ανεβαίνει τον ερχόμενο Απρίλιο σε νέα μετάφραση Γιάγκου Ανδρεάδη

The LiFO team, 3.10.2017 | 14:43

Ο Μισάνθρωπος, η πιο πικρή κωμωδία του Μολιέρου, πρόκειται να παρουσιαστεί από τη σκηνοθέτη Ιόλη Ανδρεάδη και τους συνεργάτες της την άνοιξη του 2018 στο Σύγχρονο Θέατρο (Ευμολπιδών 45, Γκάζι), σε παραγωγή της Constantly Productions. Η παράσταση εμπνέεται από τη θεατρικότητα της κοινωνίας καθώς αυτή συνδιαλέγεται με το απροσποίητο και την αιχμηρή, γυμνή ειλικρίνεια του πρωταγωνιστή.

 

Μισάνθρωπος ο Μιλτιάδης Φιορέντζης - στην τρίτη του συνεργασία με την Ιόλη Ανδρεάδη, μετά την «Οικογένεια Τσέντσι» και τον «Young Lear». Στο ρόλο της γοητευτικής Σελιμέν, αυτού του θηλυκού Δον Ζουάν που αποτελεί τον καθρέφτη του Μισανθρώπου, η Βασιλική Τρουφάκου. Ελιάνθη η Έλλη Τρίγκου. Στο ρόλο του Φιλήντα ο Ορέστης Καρυδας. Ορόντης ο Θύμιος Κούκιος και Αρσινόη η Μελίνα Θεοχαρίδου που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς για την ξεχωριστή ερμηνεία της στο «Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα» τη σεζόν που μας πέρασε.

 

Το έργο πρόκειται να ανέβει σε νέα μετάφραση Γιάγκου Ανδρεάδη και διασκευή της Ιόλης Ανδρεάδη και του Άρη Ασπρούλη για έξι πρόσωπα.

 

Σκηνογραφία – Κοστούμια: Δήμητρα Λιάκουρα

Ειδικές Κατασκευές: Περικλής Πραβήτας

Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα

Φωτογραφίες: Πάνος Μιχαήλ

Video Trailer: Μιχαήλ Μαυρομούστακος

Παραγωγή: Constantly Productions

 

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2018.