Cycladic Talks: H Κατερίνα Ευαγγελάτου συνομιλεί με την Κατερίνα Ανέστη

Η σκηνοθέτης μιλά για τις δύο νέες μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά της, στη σειρά συζητήσεων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

LIFOTEAM 21.4.2017 | 11:43

 

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου είναι η δεύτερη συνεντευξιαζόμενη της Κατερίνας Ανέστη στο πλαίσιο των Cycladic Talks, της σειράς συζητήσεων-συνεντεύξεων με σημαντικές προσωπικότητες του πολιτισμού που διοργανώνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

 

Η γνωστή σκηνοθέτης θα μιλήσει για τις δύο νέες μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά της: Την πρώτη της παράσταση που σκηνοθετεί για την Επίδαυρο για λογαριασμό του Εθνικού Θεάτρου, την «Αλκηστη» του Ευρυπίδη αλλά και την αναβίωση της τελευταίας παράστασης του πατέρα της, Σπύρου Ευαγγελάτου. Πρόκειται για τον «Αμύντα» του Γεωργίου Μόρμορη που θα ανέβει στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο. 

 

Η διαδρομή της στην τέχνη, οι εμπειρίες της στον χώρο από παιδί –από τότε που θυμάται τον εαυτό της- η προσωπική της διαδρομή που την οδήγησε ακόμα και στη σκηνοθεσία όπερας στο Περμ της Ρωσίας, το όραμά της και η εξέλιξή της θα αναδυθούν μέσα από τη συνέντευξη και στη συνέχεια από τις ερωτήσεις του κοινού.

 

Δευτέρα 24 Απριλίου στις 19:00
Cycladic Café, Νεοφύτου Δούκα 4
Έναρξη προσέλευσης: 18.15 (είσοδος με σειρά προτεραιότητας)
Είσοδος ελεύθερη 

Οδηγός Θεάτρου