Οι Banana Boys διοργανώνουν τα πιο πρωτότυπα πάρτι στην Αθήνα

Οι Banana Boys διοργανώνουν τα πιο πρωτότυπα πάρτι στην Αθήνα Facebook Twitter
0

— Αυτοχαρακτηρίζεστε party makers. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Είναι ένα λογοπαίγνιο! Κάνουμε/είμαστε το πάρτι, δηλαδή το διοργανώνουμε, αλλά είμαστε και η ψυχή του ταυτόχρονα. Φέρνουμε στα πάρτι μας, ό, τι λείπει από τα περισσότερα πάρτι στην Αθήνα. Κόσμος που χορεύει, φλερτ, αγόρια και κορίτσια, ιδρώτας και χορευτική μουσική διαφόρων δεκαετιών, όλα συνοδεία μπανάνας.

Όλοι τρώνε τις μπανάνες και διασκεδάζουν αλλά νομίζω όλοι ξέρουν τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει γλίστρημα από μπανανόφλουδα.


— Ισχύει ότι στα πάρτι σας μοιράζετε μπανάνες;

Φυσικά και ισχύει. Κάθε πάρτι, ανεξάρτητα από το δικό του θέμα, δεν παύει να είναι ένα ακόμα BANANA boys party. Τουτέστιν σε κάθε πάρτι κυκλοφορούν τριών ειδών μπανάνες: μπανάνες αληθινές που καταναλώνονται ΟΛΕΣ (και δίνουν και ενέργεια για περισσότερο χορό), μπανάνες φουσκωτές, που αιωρούνται ή υπάρχουν στον χώρο με κάποιο τρόπο και, δημιουργούν μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα στα πάρτι, και οι άλλες.


— Και με τις μπανανόφλουδες τι γίνεται; Δεν υπάρχουν ατυχήματα;

Μέχρι στιγμής κανένα. Είμαστε πιο πολιτισμένοι απ΄όσο νομίζουμε. Όλοι τρώνε τις μπανάνες και διασκεδάζουν αλλά νομίζω όλοι ξέρουν τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει γλίστρημα από μπανανόφλουδα. Οπότε τις αφήνουν σε κάποιο μπαρ ή σε καμιά γωνιά ή τις φοράνε στο κεφάλι!

Οι Banana Boys διοργανώνουν τα πιο πρωτότυπα πάρτι στην Αθήνα Facebook Twitter


— Πείτε τους συνειρμούς που κάνετε όταν ακούτε τη λέξη μπανάνα.

Αυτό ας το κάνει όποιος διαβάζει αυτή τη συνέντευξη!


— Θα μας πείτε μια συνταγή με μπανάνες;

Κλασικά: μπανάνα κομμένη σε φέτες με νουτέλα για κάλυψη! Ακόμα καλύτερα; Μπανάνα ολόκληρη, μπολ με νουτέλα στο πλάι, και πριν από κάθε δαγκωνιά βουτάς και λίγο μέσα. Και φυσικά banana split με σαντιγί ή/και παγωτό.


— Τι ετοιμάζετε για το επόμενο πάρτι σας;

Το επόμενο μας πάρτι είναι στις 26 Νοεμβρίου στο Tralala στα Εξάρχεια με τίτλο BANA90's. Γίνεται σε συνεργασία με την θεατρική παράσταση Όπως σας αρέσει*, και όπως καταλαβαίνετε το βασικό θέμα του πάρτι είναι τα 90's! Γι' αυτό έχουμε τον ειδικό ondexx: JJ aka JohnJohn Papadopoulos! Ετοιμάζουμε και το χριστουγεννιάτικό μας πάρτι στις 26 Δεκεμβρίου με διάφορες εκπλήξεις και θα ανέβουμε και Θεσσαλονίκη σύντομα, γι' αυτό stay tuned!

Οι Banana Boys διοργανώνουν τα πιο πρωτότυπα πάρτι στην Αθήνα Facebook Twitter

26/11, 22:00, BananaBoys go bana90's, Τralala Bar, Ασκληπιού 45, Εξάρχεια, είσοδος ελεύθερη
Facebook: BananaBoys

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Milano Design Film Festival Greece: Οι προφεστιβαλικές δράσεις ξεκινούν στην Αθήνα

Design / Milano Design Film Festival Greece: Οι προφεστιβαλικές δράσεις ξεκινούν στην Αθήνα

Η Άννη Μαρκιτάνη, καλλιτεχνική διευθύντρια του πρώτου Milano Design Film Festival Greece της Αθήνας, το οποίο λόγω της πανδημίας μετατέθηκε για το 2021, μιλά για τις ενδιαφέρουσες προφεστιβαλικές δράσεις που ξεκινούν τώρα στην πόλη.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ
Διονύσης Ατζαράκης: «Θυμάστε που διαβάζαμε κάποτε ότι καιγόταν ολόκληρη η Αυστραλία; Ήταν φέτος!»

Small Talk / Διονύσης Ατζαράκης: «Θυμάστε που διαβάζαμε κάποτε ότι καιγόταν ολόκληρη η Αυστραλία; Ήταν φέτος!»

Ο stand-up κωμικός που έγινε viral με το βίντεό του για τον κορωνοϊό και τις θεωρίες συνωμοσίας μιλά για το 2020, τα drive-in, τους φόβους του και τα νέα του πλάνα.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ
Η ονειρική φαντασίωση μιας αλλαγής απασχολεί τον νεαρό εικαστικό Μανώλη Δασκαλάκη-Λεμό στα έργα του

Εικαστικά / Η ονειρική φαντασίωση μιας αλλαγής απασχολεί τον νεαρό εικαστικό Μανώλη Δασκαλάκη-Λεμό στα έργα του

Θραύσματα από μάρμαρο, κομμάτια μια ιδιότυπης συλλογής από τις μεγάλες πορείες της Αθήνας, αιωρούνται σαν αστρική σκόνη σε νυχτερινό ουρανό στη συμμετοχή του νεαρού εικαστικού στην έκθεση «The state of emergency has become the rule» της γκαλερί Can.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ