4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 8.4.2016 | 18:07

 


Και άλλα 2 για την Παρασκευή

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

 

Symposium: Β.Traits w/ Nick Jojo, Star

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η ομάδα του Symposium παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό τη Βρετανίδα Brianna Price, γνωστότερη ως B.Traits. Έγινε ευρύτερα γνωστή με το rave/bass κομμάτι της «Fever» και το 2012 καθιερώθηκε ως παραγωγός του BBC Radio 1, επιλέγοντας τα καλύτερα underground ηλεκτρονικά κομμάτια για το κοινό της στην εκπομπή «In new DJs we trust».

 


8/4, μετά τα μεσάνυχτα, sixd.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσοδος: €10.

 

 

 

Fasma Festival 2016

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Mετά από δύο χρόνια παρουσίας, το FASMA Festival, επιστρέφει φιλοξενώντας 30 εγχώριους και διεθνείς καλλιτέχνες. Σε διάφορα σημεία της πόλης. Φέτος, το line-up τις φετινής διοργάνωσης διαμορφώνεται ως εξής: Actress (dj set)/ An-i/ Ancient Methods/ Archaic Space/ Benton/ Chevy/ Claudio PRC/ Coward/ Endlec/ Giganta/ Insom & Yinca/ Jesse Osborne - Lanthier/ June/ K.atou/ Kondaktor/ Lee Douglas/ Lee Gamble/ MCMXC/ Miltiades/ Mohammad/ Mr. Roussos/ Nicola Ratti/ Paul Bennett/ Phurpa/ Sawf/ Source Direct/ Umwelt/ Unit Moebius Anonymous/ Virginia/ Zorz

 

8-9/4, six d.o.g.s, Ρομάντσο, Βυρσοδεψείο, info: http://www.fasmafestival.com/

 

 

 

Drumcore

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

 

O Blend υποδέχεται στην Ιερά Οδό δύο μεγαθήρια της techno για μια εκστατική βραδιά πλημμυρισμένη από αυθεντική Drumcode ενέργεια. Οι Adam Beyer και Nicole Moudaber, μαζί στα decks, αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό. Τη σύμπραξη των Adam Beyer και Nicole Moudaber θα συμπληρώσουν οι resident djs του Blend, Mikee και Manolaco.

 

9/4, 22:00,  Ιερά Οδός, Ιερά Οδός 18-20, είσοδος: €20-35

 

 

MARTIN GARRIX

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το παιδί θαύμα της ηλεκτρονικής dance μουσικής επιστρέφει στην Αθήνα ενάμισι χρόνο μετά τη μεγαλειώδη παρθενική του εμφάνιση. Το Σάββατο 9 Απριλίου, η GLOBE, μετά τα μεγάλα events του 2015, προσφέρει στο Ελληνικό κοινό άλλο ένα μεγάλος γεγονός με έναν από τους μεγαλύτερους DJs/παραγωγούς του πλανήτη, δημιουργό των τεράστιων επιτυχιών, «Animals», «Wizard», και «Virus» μεταξύ άλλων, το παιδί θαύμα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, τον Ολλανδό MARTIN GARRIX, σε μια βραδιά που αναμένεται μαγική για τα δρώμενα της εγχώριας μουσικής κοινότητας.

 

9/4, Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι, είσοδος: :€26-45

 

Episode #17

 

 

Από Pussy Cat Dolls, Beyonce, ASAP ROCKY ,50 Cent, Justin Timberlake, Skrillex, LMFAO και RHCP με ολα τα Party Anthems μαζί από το 1980 ως σήμερα θα αναλάβουν οι Young, Display, Robin και Skaterboi για την ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Hangover! Τον χώρο θα τον πλαισιώσουν οι ,1 μέτρο Discoball , Vintage καναπέδες και καθρέπτες, Stage, Drinking Games Bar και για τα κορίτσια που θέλουν να είναι στην τρίχα, θα λειτουργήσει ο χώρος Beaute.(το ίδιο ισχύει και για τα αγόρια, χωρίς παρεξηγηση!)

 

9/4, Studio 24, Δεκελέων 26, Γκάζι, είσοδος: €7 για τα αγόρια, δωρεάν για τα κορίτσια.