Γιορτινό Meet Market love edition στην Τεχνόπολη

Με νέα προϊόντα, μουσική και ένα παιχνίδι στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου

Newsroom 8.2.2016 | 13:14

 

Στις 13 και 14 Φεβρουαρίου ένα γιορτινό Meet Market έρχεται στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων με αφορμή τον Άγιο  Βαλεντίνο. Αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί σε τρία κτίρια: στο «Μηχανουργείο», στο κτίριο «Νέοι Φούρνοι» και στην «Αποθήκη» όπου θα στηθούν περισσότεροι από 90 πάγκοι καλλιτεχνών, κατασκευαστών, εμπόρων και παραγωγών.

 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί και ένα παιχνίδι στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου. Στο κεντρικό ταμείο θα υπάρχουν 3 κουτιά με τους παρακάτω τίτλους / κατηγορίες :

1) Μόλις χώρισα

2) Για πάντα εργένης

3) Σε σχέση και μ' αρέσει

 

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει θα βάζει σε ένα χαρτάκι το όνομά του και θα το ρίχνει στο αντίστοιχο κουτί που νιώθει ότι ανήκει. Την Κυριακή το βράδυ θα γίνει η κλήρωση και οι νικητές από τις δυο πρώτες κατηγορίες θα κερδίσουν ένα μυστηριώδες ραντεβού στα τυφλά ( με μπόλικο αλκοόλ μέχρι να γίνουν τύφλα, στο σημείο που ερωτευόμαστε και το σκαμπό) κανονισμένο από το Meet Market ενώ οι νικητές τις τρίτης κατηγορίας θα κερδίσουν μια ρομαντική βραδιά με κοκτέιλ κερασμένα από το Meet Market.

 

Γιορτινό Meet Market love edition στην Τεχνόπολη

 

The Meet Market – Τεχνόπολη, City of Athens

Σάββατο 13 & Κυριακή 14, Φεβρουαρίου 2016

«Μηχανουργείο» , «Νέοι Φούρνοι» & «Αποθήκη»

Πειραιώς 100, Γκάζι 11854

13:00 - 23:00 κάθε μέρα