Ο Ηλίας Φραγκούλης παρουσιάζει τα ΠΡΙΟΝΙΑ 2016

Το ετήσιο πάρτι κανιβαλισμού της ημέρας των ερωτευμένων έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου στο Shamone

Newsroom 4.2.2016 | 17:40

Ο Ηλίας Φραγκούλης παρουσιάζει τα ΠΡΙΟΝΙΑ 2016

 

Είναι η μέρα που... πονάνε όσοι αγαπάνε! 14 Φλεβάρη, όπως λέει και ο μέγας αοιδός μας, Μιχάλης Ρακιντζής. Είστε χωρισμένοι; Είστε μπάκουροι; Είστε ερωτευμένοι; Οι τελευταίοι να πάτε αλλού! Τα ΠΡΙΟΝΙΑ είναι ένα party λαϊκο-pop σπαραγμού, με επική μελούρα και τις πιο σάπιες power ballads όλων των εποχών. Εκεί όπου ο Τζο Ντασέν συναντά την κλάψα της Μπόνι της Τάιλερ (με μια απότομη γυριστή προς Μαρινέλλα και πιο «λάικα» μεριά) κι όλοι μαζί βροντοφωνάζουν... «στάσου, μύγδαλα»!

 

Ο Ηλίας Φραγκούλης, ο controversial κριτικός κινηματογράφου και εμπνευστής των πιο κουλών parties που έγιναν cult παράδοση στην αθηναϊκή νύχτα, σε καλεί στο ετήσιο και μοναδικό ραντεβού με αυτό το project απαράμιλλου κανιβαλισμού, γεμάτο sing-a-long εκπλήξεις (επιτρέπεται το παράφωνο, φωνακλάδικο τραγούδι) και στιγμές που θα θέλεις να τσιρίξεις από αγάπη μ' έναν αναπτήρα ανά χείρας (είναι κάτι σαν τη selfie, αλλά στο πιο old-school του). Στο πιο late night του, για να μην πεθάνεις από το ανελέητο μπλουζ (και κόψεις φλέβα με πριόνια, για να εξηγηθεί και ο τίτλος του θεματικού), παίζει και section τύπου «love to love you, baby», για πιο ερωτικό ξεγόφιασμα, αλλά πάντα με έμφαση στον πονετικό στίχο.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΟΝΙΑ

 

♥ Ακόμη κι αν δεν είσαι των ειδών καπνιστού, κράτα κανέναν αναπτήρα πάνω σου, σε old-school party πας! Τα ΠΡΙΟΝΙΑ επιβάλλουν ενεργή συμμετοχή με αναμμένο Hondos (κατά προτίμηση, καλτίλα φάση, αντιλαμβάνεσαι) ανά χείρας, για τις στιγμές της μεγάλης &%#*@. Κινητά τηλέφωνα μπορείς να χρησιμοποιείς για φωτογραφίες ή εγγραφή βίντεο, θα βγάλεις άπειρο υλικό για εκβιασμούς.

 

♥ Τσίριξε όσο θες. Βασικά, στο πιο πολιτισμένο, το λένε και sing-a-long. Θα ξέρεις τους στίχους όλων των τραγουδιών απ' έξω κι ανακατωτά (έστω και με σκοτωμένη προφορά). Μπες στο κλίμα, μοιράσου το μαζί με τους υπόλοιπους πονεμένους που θα λικνίζονται γύρω σου.

 

♥ Χόρεψε μπλουζ, ζήτησε από τη ντάμα σου (ανεξαρτήτως φύλου, δεν τραβάμε ζόρι) να σε συνοδεύσει στο dancefloor, χούφτωσε και λίγο, γενικά κάν' το όπως σχολείο, βρε παιδί μου. Σοφί Μαρσό κι έτσι, το' χεις;

 

♥ Μην πρήξεις τον DJ με... ό,τι θυμηθείς και χαρείς. Γιατί δεν θα σε αφήσει να το χαρείς! Ζήτησε το αγαπημένο σου μελό hit από την event page που θα βρεις στο Facebook, για να γλιτώσεις το παραπανίσιο δράμα.

 

♥ Σε περίπτωση που παίζει μεγάλος σπαραγμός και θέλεις να αφιερώσεις τύπου «στα τσακίδια και ψόφο, μου έφαγες τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, παλιοτόμαρο, όπου κι αν είσαι σου στέλνω ευχές για ατύχημα», μπορείς να γράψεις τον πόνο σου και την «παραγγελιά» σου και να απευθυνθείς κάνοντας «ματάκια» στον DJ. Έτσι μάλλον θα περάσει!

 

 

ΠΡΙΟΝΙΑ 2016 - Θα κλάψεις. Θα χουφτώσεις. Θα %!*#$@.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Shamone (Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι)

Ελεύθερη είσοδος

Ώρα Έναρξης: 20:00

facebook event

#prionia