4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 27.11.2015 | 11:05

 

 

Και άλλο 1 για την Παρασκευή!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Abort/Retry/Ignore?

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Abort/Retry/Ignore? είναι η ειδοποίηση που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή όταν προκύπτει κάποιο κρίσιμο λάθος. Είναι, επίσης, ο τίτλος ενός νέου πάρτι στην καρδιά της πόλης. Στο Abort/Retry/Ignore? εγχώριοι και ξένοι DJs και παραγωγοί θα βρίσκονται στο Ρομάντσο, παρουσιάζοντας τον πιο σύγχρονο ηλεκτρονικό club ήχο του κόσμου. Το δεύτερο πάρτι φιλοξενεί μία από τις πιο επιδραστικές φιγούρες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, τον DJ Deep. Μαζί του, οι Morah και Paul Bennett. Τo δεύτερο stage αναλαμβάνουν οι Blue Lagoon, Kissing Strangers και Panos Lilis.


Bios Ρομάντσο, [Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια] Παρασκευή 27 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ

 

The Day After

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Κάθε Παρασκευή ακολουθείται πάντα από ένα Σάββατο, γεμάτο με ακόμη περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια. Καλεσμένος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Sadar Bahar, το καλά κρυμμένο μυστικό της underground μουσικής σκηνής του Σικάγο, που δε φοβάται τους ηχητικούς πειραματισμούς. Μαζί του οι Paul Bennett και ο Breakin Moves, ενώ το δεύτερο stage θα αναλάβουν οι Sepho και Winjer, και ο Mavridis.

 

Bios Ρομάντσο, [Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια] Σάββατο 28 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ

 

Gus & Bonso

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Gus & Bonso κινούνται ως δίδυμο στην εγχώρια ηλεκτρονική dance σκηνή από το 2007. Ο διαρκώς εξελισσόμενος ήχος τους και μια πορεία γεμάτη αξιόλογες συνεργασίες οδήγησαν σε ένα αναγνωρίσιμο ύφος και μια σταθερή παρουσία στα ελληνικά μουσικά πράγματα. Το Σάββατο 8 Μαρτίου κλείνουν 7 χρόνια συνεργασίας και το γιορτάζουν. Μαζί τους ο Dj Liou.

 

 6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 28 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ

 

Davadur!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

O Emile Omar είναι influential προσωπικότητα της παριζιάνικης μουσικής σκηνής, υπεύθυνος για τη διάδοση του tropical ήχου στη νυχτερινή ζωή της γαλλικής πρωτεύουσας! Καλλιτεχνικός διευθυντής του Radio Nova, ιδιοκτήτης της δισκογραφικής FANON και δημιουργός των πετυχημένων βραδιών Tropical Discoteq και Domino, έρχεται στην Αθήνα για ένα βράδυ για να μας μεταδώσει το μαγικό groove που κάνει το Παρίσι να χορεύει ασταμάτητα! Μαζί του ο δικός μας Αδαμάντιος.

 

Bios Tesla Bar [Πειραιώς 84], Σάββατο 28 Νοεμβρίου

 

 

Lower Parts Take Over 2

 

 

Η Αθηναϊκή δισκογραφική Lower Parts στο δεύτερο take over της στο ΑSTRON bar φιλοξενεί από τη Θεσσαλονίκη τον Drum Machine , dj και παραγωγό μέλος της αναλογικής κολεκτίβας Anopolis για ενα δίωρο dj set. Μάζι του οι συντελεστές της εταιρίας Άστυτεκκ , Γ και ΑΦΦΕΚΤ .

 

Astron Bar [Τάκη 3, Ψυρρή] Σάββατο 28 Νοεμβρίου