Home Café - Bar.

Ένας χώρος στο Ρέθυμνο που θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου

Newsroom 27.11.2015 | 18:21

Home Café - Bar.

 

Αν θέλαμε να βρούμε ένα motto για το Ρεθυμνιώτικο στέκι αυτό σίγουρα θα ήταν το "It Feels like Home". Ναι, το όνομα του δεν είναι καθόλου τυχαίο και οι λόγοι που το κάνουν ξεχωριστό είναι πολλοί. Βλέπει θάλασσα, «βλέπει» και τον κόσμο του σαν καλός σπιτονοικοκύρης. Πολλές φορές έχεις την αίσθηση ότι εκεί που κάθεσαι θα σου φέρουνε παντόφλες και κουβερτούλα για να είσαι πιο «ζεστά».

 

Home Café - Bar.

 

Home Café - Bar.

 

Ο ιδιοκτήτης του Κρητικός με τις «ιδιομορφίες» ενός Πολίτη του Κόσμου ασχολείται με την παραμικρή λεπτομέρεια: Ο Νίκος Βογιατζής, δεν αρκείται σε ένα καφέ. Θέλει να πηγαίνει στο καφέ του και να περνάει πρώτα από όλα ο ίδιος καλά. Γι' αυτό ανακάλυψε την σπιτική φραουλολεμονάδα, έφερε κρητικά φασκόμηλα (να πίνει ο κόσμος να ευχαριστιέται) και διεύρυνε και ποσοτικά αλλά και ποιοτικά τους καφέδες του. Μπήκε στο 3rd wave coffee, κίνημα λατρείας καφέ (για άτομα που πραγματικά έχουν λατρεία με τον καφέ). Στο χώρο του προσφέρεται speciality καφές, δηλαδή καφές ανώτερης ποιότητας τόσο γευστικά όσο και από θέμα επεξεργασίας. Τα σνακ που προσφέρει λίγα και καλά (λίγα μέχρι στιγμής συμπληρώνει). Κάθε Κυριακή έχει "Brunch" μπουφέ. Μαζί με τον καφέ σου διαλέγεις το πρωινό σου γεύμα.

 

Home Café - Bar.

 

Home Café - Bar.

 

Τα βράδια είναι ένα άλλο project για το Home. Η κάβα του μετρά πάνω από 100 ρούμια και συνολικά σε ποτά πάνω από 250 ετικέτες. Πολλά από αυτά είναι premium και special. Τα signature cocktails τα υπογράφει ο Νίκος Γαρτζολάκης (Baba Au Rum).

 

Home Café - Bar.

 

Η μουσική είναι πάντα προσεγμένη (ο ίδιος ο ιδιοκτήτης υπήρξε πολλά χρόνια dj, από αυτούς με τα χιλιάδες βινύλια), κάνει live βραδιές με τους Echo Train, Dimitris Tasenas and the Soul Vibrators, Belleville, Liebe, και άλλα πολλά αξιόλογα σχήματα και έχει dj΄ s που αφήνουν το στίγμα τους. Ένας από αυτούς είναι ο dj "Γιατρός" Γιώργος Τσαμπεκίδης ( που μέχρι και πριν από κάποια χρόνια τον συνέδεες αυτόματα με το Mπρίκι (Μαβίλη) και το Jokers (Βουλής) και την μεγάλη μπαροιστορία τους. To Home Café παίρνει κάθε χρόνο μέρος σε ένα καλοκαιρινό baroφεστιβάλ το CReat MUSIC.

 

Home Café - Bar.

 

Home Café - Bar.

 

Φυσικά σε ένα χώρο που είναι όλα προσεγμένα δεν θα μπορούσε να λείπει η ιδιαίτερη διακόσμηση που φέρει την υπογραφή του ιδιοκτήτη. Έχοντας σπουδάσει product design στην Αγγλία και ξεχωρίσει για αυτό του το ταλέντο (διακοσμώντας πολλούς επαγγελματικούς χώρους) έφτασε και η μέρα που θα διακοσμούσε το δικό του χώρο, το Home Café... και το έφτιαξε με όλη του την αγάπη και τη δική του πινελιά. Παλέτες για τραπέζια, καρέκλες 80's, ξύλο και βιομηχανικοσπιτική διάθεση...

 

Και όμως γίνεται! To Home Café είναι από τα καφέ μπαρ που θέλεις να μπεις μέσα και μετά να μείνεις εκεί για ώρες, νιώθοντας όλο και πιο άνετα. Γιατί σε όλα τα καλά σπίτια νιώθεις σαν στο σπίτι σου! Μήπως τελικά χρειάζεσαι παντόφλες υποδοχής στο Home Cafe; To feel like Home...

 

Home Café - Bar.

 

Home Café - Bar.

 

Home Café - Bar.

 

Home Café - Bar.

 

Home Café - Bar.

 

Home Café - Bar.

 

Home Café - Bar.

 

Home Café - Bar.

 

Home Café

Κεφαλογιάννηδων 18 - Ρέθυμνο Κρήτης

Facebook: https://www.facebook.com/home-cafe-bar-149258151801749/